Written in the stars

Igår hade jag aaaskul, mysigt kul! Är kanske LITE trött bara för att jag vaknade ganska för tidigt + att man vaknar en TIMME tidigare bara för att sommartiden raderas idag. Så var upp vid 8?!?! hur gick det till... hmm

Nu är det mat... och nu har jag ätit färdigt, dags för en powernap kanske.. skulle sitts väldigt skönt. Puss
/ida lindgren


KAOS



Här ser vi en del av den kaos som bor i mitt rum just nu!! Men det ska fixas IDAG!
/Ida Lindgren


KLÄDER

Godmorgon! Ensam hemma så drar upp volymen på spotify-listan och taggar för ikväll!! 

MUSIK

Väntar på att Lovisa ska logga in på skype så vi kan prata.. skitsmart grej det där, skype! Madrid-Uppsala..(gratis) PERFEKT! 

Tror jag ska städa i mina garberober idag också för det ser ju mer än hemskt ut där... stora högar med kläder...(ska försöka lägga upp bilder på det) Vi ses vänner!
/Ida Lindgren


LILLEMAN



Hello! Klockan har blivit 6, om en timme kommer bästaste lilleman. Vi ska ha mys framför Idol med godis, chips och dipp. Nu ska jag bara städa färdigt rummer.. har verkligen varit duktig idag för det glänser här inne efter jag har städat!

skriver mer imorgon! puss
/Ida Lindgren


SEX ON FIRE


Höstlov

hej alla söta vänner!

sitter i sängen och myser med min katt, muffins. (han heter så) Klagar lite över min vad som ha fått lite ryck. Idag så hade vi innebandy på idrotten, gryyyymt kul! några i klassen stannade kvar och körde två pass, jag var en av dem. Efter fick jag så jävla ont i vaden, hela muskeln knöt ihop sig och verkligen drog, började skrika åt sanna att det gjorde så jävla ont, så jag och sanna stod och skrek där precis brevid massa folk som stod och vänta på bussen... hahaha nu gör det bara lite ont hehe.

Juste jag får inte glömma och berätta att det är LOV nu!! Hur lycklig som helst, jag har massor inplanerat och ingenting är jobbigt!! kan inte bli bättre.

Nu ska jag ta och städa mitt rum så det lir fint till helgen och lovet!! pussochkram
/Ida Lindgren


ROSA BANDET

Ett glas mjölk och några ostriskakor är allt som behövs, ett perfekt fika tips till alla som ska bjuda min på fika... superduper bra.

såå nu har jag en väldigt lycklig sak, som väldigt snabbt gick över till att bli en sorglig sak, att berätta. Skulle precis går till matan med J&S då jag såg vilketn vackert reflex sanna hade, igår fick hon ett rosa bandet-reflex av sin mor, hon satt den på sin HH-jacka och lät den hänga och visa upp sig... men vad tror ni händer om inte att den satt inte kvar på sin gummitråd efter halva vägen till maten..(långt till matsalen) vi blev sjukt irriterade men skulle kolla efter den när vi gick tillbaka till skolan men neeej, någon hade tagit den.. inte okej!! Så nu hänger endast gummitråden och ser lite sorgsen ut... Väldigt irriterande, men det här var väl intressant att veta?! Jo men visst verkligen... NOOT!     



Nu ska jag dricka upp all mjölk och skafa ett liv utanför datorn (vid TV.n)
TJOO
/Ida Lindgren


I SKOLAN

hej, sitter i skolan och har en s.k. "plugglektion" försöker få ihop det som man måste göra hemma. Idag så slutar jag tidigare, skönt!! Har hemtenta att skriva om diabetes istället för at sitta på lektion och göra det i skolan..

Sanna och Jennys hälsar!! puss puss
/Ida Lindgren


PH

heeej! shit vad kallt det är ute alltså, regn och rusk under matchen men satt under tak hela tiden men var ju iinte så skönt för spelarna. Matchen slutade 1-1. I bilen på vägen hem lyssnade vi på massa sport och då hör jag att Sirius ledde med 5-1 mot Sandviken... kanske liiiiite för bra, eller?! VÄLRDIGT BRA DÄR SIRIUS!! Nu drar vi hem vinst varje match.

Nu ska jag kolla på PH, puss puss
/Ida Lindgren


LANDSLAGSMATCH

Vart kommer alla min läsare ifrån?? Vknade en morgon och upptäkte att jag har gått över gränsen 10... hur kan detta vara möjligt? är detta intressant att läsa?! får hoppas det.

Kom precis hem från Akademiska, har varit i en ambulans och haft en lång och intressant föreläsning av en ambulans-SSK. Det var faktiskt väldigt roligt och lärorikt känns som att jag vill börja jobba direkt, göra alla prover som måste göras och sen ba få jobb på Akademiska sjukhuset. Men då måste jag kunna bära en docka(80 kg) + dockan på en bår (35 kg) asså skit, 115 kg UPP FÖR EN TRAPPA!!!!?? WHAAAT.. jag och jenny satt och gapade och kollade på varandra.. haha men det kommer bli ett äventyr. Sen måste man ha C-körkort(lätt lastbil) ojoj hur ska detta gå... och så ska man springa cooper test på under 12 minuter men det är väl det lättaste tror jag. 

Men det är cirkus 5 år kvar så kanske hinner bli biff innan dess...  


Nu ska jag klä på mig super mega varma kläder för att klara av att stå ute en hel fotbollsmatch i kyla och (kanske) regn. En gammal vän spelar i Landslaget(F-18) mot tyskland idag så ska åka till Sollentuna och heja på!! Såg precis att hon är med i startelvan, shit vad kul... kommer heja som en GALNING!! 


Kom igen nu Moa!!


Måste också säga att Bandy´n har sin premiör idag och jag hade missat det TOTALT, Sirius-Sandviken... ojojoj GULD MATCH ELLER??

Nu luktar det mat, puss och kram
/Ida Lindgren


TA EN NYPA LUFT

yees nu har de äntligen fattat!! Tv6 tar betallt för att man vill se PH på weben?!? det dumaste jag hört. Men nu har det ändrats och jag har många avsnitt att ta igen... jag kan då säga att vi har någon konstig grej så vi har alla kanaler UTOM tv6... helt sjukt men jag får leva med det. Men nu så inatt kommer jag inte sova mycket.

Nu ska jag ut och gå på promenad med kusin Kajsa och dra in den kyliga luften. puss puss
/Ida Lindgren


jag tror vi alla älskar denna bild... har så sjukt roliga minnen från denna dag! Var med skolan och hade SMO(skydd mot olyckor) bästa kursen jag någonsin läst... hade RIKTIGA brandmän som lärare, kunde det bli skönare undervisning eller?? NEEEEEEJ!!


BB

heej! kom precis hem med bussen från skolan då jag tror jag är sjuk överallt, ont i magen, näsan, halsen, huvudet, benen... så åkte alltså hem tidigare.

 

Fick precis ett smatal från en kille som kommer och kommer med datorn... yippiii!! kan det bli bättre eller när man är sjuk, nu ska jag sitta och pilla lite på den, hehe?!  är även väldigt sugen på popcorn så kanske, (bara kanske) sätter på en film och äter massor med popcorn... har ju liksom inga läxer kvar nu tills höstlovet har sin start!!

jag tror det här är världens sötaste varelse.. bodde på min systers gård i Irland!! jag dööör så lurvig och söt han är. Han heter tydligen BB.

Vi ses kära vänner! /ida Lindgren


Mobilblogg

Sitter hemma i sängen med ansiktsmask och hög musik på. Alltså en sjungande Ida! bloggar genom mobilen nu för att min dator kommer inte förän imorgon. Trååkigt. Ikväll så får jag se till att plugga lite till matte och naturkunskapsprovet. Juste idag i skolan fick vi veta om msn har ig-varning i något ämne. Jag gick fram när det var min tur att höra, höll på att hon sa att jag hade varning i idrott och hälsa... Hur kan det gå till?? Jag har inte missat en enda lektion och är en av få som älskar idrotten i skolan, trodde det seriöst var ett skämt mrn nej då.. Det låg visst till så, känns ju ganska så värdlöst men fick senare reda på att det var för att jag var i Grekland den veckan klassen var på friluftsdag. Jo så nu ska ni få veta att jag ska tydligen göra detta fast med 3.orna, jippi!!? Vi får se hur detta kommer gå?ska ju tälta och grejer. Nu börjar jag få skavsår av att skriva med den här dumma pennan på mobilen. Vi hörs!! /Ida Lindgren

HELT PLÖTSLIGT

Haallå!! Sitter och fixar ihop en analys på en dikt... jag satt och skrev en jävligt jobbig text som tog riktigt lång tid, sen så kommer jag på att jag kanske ska skriva lite vad jag själv tycker, jag skrev några rader och tyckte det räckte, sen så kommer min lärare och läser igenom allt och säger att det är som jag skrev det sista hela arbetet ska vara... tror ni jag lackar!!

Sitter även och lökar med mina stövlar för jag är inte så smart att sätta på mig 3 par strumpor så det är steeekvarmt men sitter och luftar nu!

Snart är det även psykologi läxförhöret som vi är så sjukt otaggade på... åhh nu sitterj ag och viker mig dubbelt med Sanna här för hon peckade nyss mig rakt i ögat för att det hände en sjukt läskig sak... Det är sjukt läskigt när man sitter och pratar om en person typ 3 minuter tidigare sen HELT PLÖTSLIGT så skriver denna person på fb utan anledning... LÄSKIGT!

Nu ska vi göra massa tråkigt på en timmes rast... ciao

/Ida Lindgren


musik

LÅTEN

 

Slip inside the eye of your mind 
Don't you know you might find
A better place to play
You said that you'd never been
But all the things that you've seen
Will slowly fade away

So I start a revolution from my bed
'Cause you said the brains I had went to my head
Step outside, summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by
Her soul slides away, but don't look back in anger
I heard you say

Take me to the place where you go
Where nobody knows, if it's night or day.
Please don't put your life in the hands
Of a Rock 'n Roll band
and throw it all away

Gonna start the revolution from my bed
'Cos you said the brains I had went to my head
Step outside cos summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out

So Sally can wait, she knows it's too late as she's walking on by.
My soul slides away, but don't look back in anger
I heard you say

So Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by
Her soul slides away, but don't look back in anger
I heard you say

And So Sally can wait, she knows it's too late and she's walking on by
My soul slides away, but don't look back in anger, don't look back in anger
I heard you say

At least not today.

 

grekland 2009


DON'T STOP BELIEVIN'

Heej! Jag har fortfarande inte fått hem min dator, den är på ett riktigt äventyr så vi får se när den kommer så jag kan uppdatera lite oftare... Nu sitter jag och kollar på Svenska New York-fruar, asså de är helt störda i huvudet, så sjukt att de flyttade dit och jag kan förstå att de inte kanske pratar svenska helt OK längre men de kan ju varken pratar svenska eller engelska.. lite pinsamt kanske.

 

Sitter även och pluggar till det förbanande psykologi "läxförhöret" som är svårare än ett prov. har även matte, naturkunskap och människan socialt och kulturellt att plugga på... oj vad kul det är, sista veckan innan höstlovet behöver ju inte bli bombad med prov och läxor... men lovet blir nog väldigt lungt. Ska med några i klassen på brandövningen med uppsala räddningstjänster för att vara statist i en stor övning, kommer bli kul!

 

Nu tillbaka till pluggandet! ciao

/Ida Lindgren


Innebandy


något jag saknar lite faktiskt, innebandy (någon som kan hitta ett dåligt lag där jag platsar?? hehe)

Tjaa! Sitter på jobbet och har dragit på mig världens förskylning... inte trevligt alls men försöker göra det bästa för att bli frsik till nästa vecka i skolan och träningen imorgon, kanske intebästa sättet att jobba men iaf jag tjänar ju caaaash!! Ikväll så kommer mormor och morfar över på en tre-rätters som mamma ska slänga ihop, kommer bli grymt gott.

Igår så satt jag och mamma å prata om madrid, jag ska ju kanske åka snart dit för att häsla på en väldigt mycket saknad vän, Lovisa. Så är sjukt taggad på att åka, verkar vara en jätte fin stad och ska bli kul att träffa Lovisa igen efter en för lång tid ifrån varandra... aja men det är inte bokat än, snart så kanske snart!!

Alla snackar om att det är snökaos och första snön ligger "kvar" på marken men asså jag har inte sett en enda vit flinga som ligger kvar... är vi i uppsala typ skydade mot all snö som får hela sverige att hamna i massa kaos... jag tyckerdet är ganska skönt att den inte kommer nu för då har vi tröttnat på den innan nyår...

Nu ska jag fortsätta jobba.. puss
/ida Lindgren


MAMMAS DATOR

tjatja!! Sitter hemma vi mammas dator och knapprar på tangenterna... lite ochill. Men fick sms idag om att min dator är i trygga händer nu, den ligger på operations bordet och ska bli fixad. Men kommer kanske inte ha den hos mig förän om 1 vecka.. jobbigt.

Snart ska jag forsätta med matten och kanske göra något gott till kvällsfika för är fett sugen på något sött. Men nu orkar jag inte skriva mer, känns lite ovärt. Puss mina vänner!
/Ida Lindgren







jag tror jag vågar bjuda på denna bild...

Det är alltid roligt med gamla bilder från flera år tillbaka, och varför inte visa er lite nu när jag ändå sitter vid mammas dator där allt är lagrat.. så nu har ni fått en liten bild av mig..


VINTERKR...

Hallå! Kom nyss hem från skolan. Nu ska jag slänga i mig massa god mat! stuvade makaroner är mums..sen ikväll så jag typ kolla på tv och sova, behövs väldigt mycket! Vet inte varför jag ens sitter och skriver för har väldigt lite att berätta för er.. kan ju kanske säga att bussresan hem från skolan idag var ju mindre trevlig. Kan vara det värsta som finns, en tjej sitter helt ensam och så hör alla att hon sitter och spyr och att spyan kommer rinnande ut på gången.. tycker så himla synd om henne!! aja slut med otrevligheter här!!

Nu ska jag ha mat i magen och hoppas på att jag inte blev smittad av någon jävla vinterkräksjuka, då går jag och dör!!! I med två vitpepparkorn i magen så fixar allt sig. ching chong
/Ida Lindgren


MYSKVÄLL

Heej! Det var visst lördag igår.. jag har ingen dator för tillfället, eller jo jag har ju mammas nu men min dator är någon stans långt borta, i fredags kväll kom en konstig snubbe och hämtade den?? det känns som jag aldrig kommer få tillbaka den.. hahah han ba tog den och tackade och åkte... aja vi får se hur detta går.

Idag ska jag vara hemma och plugga, fixa lite och träna. Känns som en hyfsat skön söndag! 

Igår kväll så var jag hos Kusin frida i hennes lägenhet i stan med Kajsa och Sofie och hade myskväll, vi hade massa gott att äta och pratade och hade det väldigt mysigt tycker jag. 

Nu ska jag inte sitta här och ge er mer ointressant info.. puss
/ida Lindgren 


FREDAG

Jag tror de fan driver med mig... hahaha jag dör!! Jag ar så himla lyckig(är fortfarande) och tyckte allt gick så himla rätt men så plötsligt händer det att det kan bli galet fel, i mitt fal händet det heeela tiden! Ja vad har jag nu gjort för fel då?? Jag tycker inte det känns som mitt fel men jag är seriöst blind om jag inte såg det.  Jag var ju som sagt och hämtade de jag la undan igår på stan(för övrigt riktigt nöjd) MEN nu till saken, jag fick hem två olika skor... hahahhaa så helt jävla sjukt att man kan lyckas, till och med snubben i affären packade i de i sin kartong och tog bort larmet på de men ändå så lyckas han... asså det kanske är lite tycpiskt mig att det ska bli något knas... haha jag gråter iaf inte vöer misstaget, mest komiskt!

Det kanske blir så att ni får vänta ÄNNU LÄNGRE på en bild av dessa underbara vackra skorisar!! Jag tror det blir så... Imorgon ska jag upp och fixa detta så det blir rätt. Men jag lyckades ju även idag, fick hem ett par jeans, jäklar så snygga de är. Inget speciellt alls på men de sitter så snyggt på rumpan och benen(viktigt) Får bara be någon sy upp dessa 5 meter långa jeans men det är lätt!



Snart kommer matilda hit och vi ska ha myskväll framför idol och äta god mat och massa annat skoj!



(jag har ett problem, varför fryser jag så hiiiiimla mycket om lillfingrarna när jag skriver ett inlägg? går det för sakta? har jag dålig cirkulation? någon annan som har samma problem?)

Nu ska jag fixa lite innan matilda kommer.. puss på er mina vänner!
/Ida Lindgren


10 MINUTER

10 minuter och jag har gjort en alldeles FÖR god kladdkaka.. 8 minuter i mickron och 2 minuter tar det för mig att slänga ihop allt i en bunke, kan det bli bättre eller?! Nu prövar jag lite kläder som jag köpte som hastigast idag för att se om det passar eller om det ska tillbaka imorgon, hemma är lungt det bästa provhytten!

Det var en spets top/(bh) och en skjorta.. nice!! Nu ska jag slicka bunken och packa väska till imorgon! puss mina vänner!
/Ida Lindgren


TORSDAG

Hejsan. Jag hade glömt bort bloggen under några dagar... men nu är jag kanske tillbaka (inga garantier) Har precis tvättat mina skor som ska användas riktigt mycket imorgon då vi har Idrott för första gången i 2.an (ingen kan kalla bowling idrott) JAG ÄR SUPER TAGGAD!! Ska bli så jävla kul att få köra med klassen igen, fast det bara är typ jag och sanna som är taggade på idrott för resten av klassen är sjukt tråkiga och hatar typ det ämnet men skit i det, vi kör!!

Idag var jag på stan en snabbis efter skolan och tycker jag la undan någonting i varje affär jag var in på.. haha så imorgon får jag ta med mig det stora pengarkortet och köpa mig fattig... Ett par väldigt vackra gummistövlar står och väntar på mig i en riktigt nice affär! (ni får se imorgon vad det visar sig vara)

Snart ska jag hoppa in i duschen sörja lite över att mitt PM ska lämnas in 00.00 idag och jag har ingen f*cking aning om hur man gör en innehållsförteckning.. helt omöjligt ju, jag får kämpa och klara av det på ett eller annat sätt.. Nu väntar en väldigt varm dusch på mig. puss puss
/Ida Lindgren


TENNIS OCH MATTE

Heej! Sitter och kollar på tennis och pluggar lite matte undertiden som jag sitter och klagar på min mun...  Snart har nog svullnaden/bedövningen fösvunnit hoppas jag efter att ha lagat ett hål i en tand idag, kan vara bland det värsta som finns, speciellt när man kanske inte har väärldens bästa tandläkare..

Juste på tal om tennis, igår när jag skulle på första inomhus träningen för fotboll så skulle jag ta fram mina innefotbollsskor och blev så sjukt irriterad på mig själv och på tennisen, jag och några kompisar spelade tennis på midsommarhelgen och jag har självklart inte tvättat skorna.. nehedå. Varför ska det vara någon väldigt röd sand på en tennisplan?! känns lite onödigt.. hehe så måste alltså ta tag i det och tvätta de nu nu nu!!







Ikväll börjar det efterlängtade paradise hotel som alla har väntat på.. haha och så tar vi och laddar till Sverige - Holland imorgon... aaaastaggad att sverige ska vinna!!! 


Lustig är kanske lite taggad också...



Nu ska jag fixa och trixa lite hemma, puss puss
/Ida Lindgren 

IDA SKA LAGA MAT!

Jag måste tydligen ställa mig och laga mat nu.. Gårdagen var väldigt bra, hade super trevligt med hela laget. Nu laddar alla för träning ikväll som kommer bli väldigt trööög. Gick och la mig vid 4 inatt så är kanske inte den piggaste.. Men vi hade iaf väldigt roligt, jag hade med mig kameran igår men glömde att ta några kort med den hahaha så får vänta tills det kommer upp lite andra på fb så kanske de dyker upp här också!!

Nu till köket för att slå ihop något gott innan träningen! 
/Ida Lindgren 


TAGGAAAAA

JAAARÅÅÅ nu taggar vi för lagfest!! Kommer bli grymt att få umgås med alla fina flickor i laget!!!

Hoppas allas lördagskväll blir bra! puss puss
/Ida Lindgren


LAGFEST!

Igår så var jag med Kajsa och höll henne sällskap på ett städjobb... på vägen dit så såg vi 3 älgar.. jätte stora djur, tordde först det var hästar men sen så häde de visst horn så det var älgar, höll på att dö. Det värsta var när vi cyklade hem och det var jätte märkt så trodde vi att det stod älgar överallt... haha ja så är det att bo på landet, jag höll även på att köra över en jätte padda men han precis se den innan annars skulle det blvigt ett väldigt SPLASH!! haha usch vad äckligt!! HAHA nu fick ni veta det också..



Nu ska jag ta och göra massor med läxor som jag är SÅHÄR otaggad på att göra men måste verkligen.. för imorgon så har jag fullt upp.. Jobb hela dagen sen på kvällen så är det lagfest, fyfan vad kul!! Har inte umgåts med laget utanför fotbollen så det kommer bli GRYMT!! 
/Ida Lindgren 


ÄNTLIGEN FREDAG

tjabba tjena hallå! Kom precis hem från en kort dag i skolan. En sak gjorde mig lite besviken, hade taggat riktigt mycket till idrotten idag men så kommerj ag till skolan asglad så säger alla att vi ska köra bowling på idrotten.. WHAAAT?! liksom bowling som idrott finns inte i min värld?!?! vädlgit konstig.. aja

Idag är det äntligen fredag, det betyder mys framför Idol ikväll och massa gott! Nu ska jag hoppa in i duschen..
/Ida Lindgren


MINNEN







Tittade igenom lite bilder från typ ett år tillbaka.. lite roligt att se på! En bild på min innebandy karriär som jag tror började och slutade på samma vecka.. Två från julen 2009 när vi var med släkten på julbord.. niice!

Jag känner mig hyfsat ofräsh men wtf.. orkar inte duscha nu! Tänkte mig kanske skriva lite på mitt PM från svenska/etik lektionen.. wow så otroligt skoj.. eller?! jag får göra det ändå kanske bli lite intressant.

Hittade precis just nu en blomma på mitt rum som är mögligare och äckligare än allt annat.. fyyy, kanske dags för den att gå i soporna, aja nu vet ni det också. Idag var jag faktiskt upp på stan en snabbis för att köpa en "back up" till laptopen för att den ska hämtas imorgon och lagas för den är väldigt mycket paj! Så jag kommer bli utan dator ett tag nu för denna ska flyga över till London och lagas.. känns vädligt onödigt ställe att ha ett lagningscenter på men vad gör det mig...

nu ska jag fixa annat..
/Ida Lindgren


GOD NATT

Min dag har varit väldigt dålig rakt igenom så jag har inte varit på bästa humöret för att skriva något roligt eller intressant här.. inget har funkat idag.. så nu ska jag lägga mig och sörja! nejdå men sätta mig och läsa en bok kan behövas för att komma i andra tankar.. godnatt min vänner!
/Ida Lindgren


TYRA BANKS


Hallå! Har precis kollat färdigt på säsongsstarten av nya Top Model, Tyra Bank är så himla snygg!! Nu ska jag lägga mig och läsa sen somna tidigt så jag är pigg till imorgon när det är skola.

Jag har inte så jätte mycket mer att säga.. ses imorgon mina vänner!
/Ida Lindgren


KANELBULLENS DAG

ja som sagt, idag är det kanelbullens dag.. så jag får ta och klämma i mig några då kanske.. hehe, Kanske inte mår super bra idag, vaknade aldeles förtidigt och känner mig lite hängig.. tror inte förskylningen som fanns innan grekland riktigt försvunnit för den verkar vara tillbaka igen nu.. inte ås himla roligt.



Nu ska jag ta och få i mig lite mat också(tillsammans med en goo bulle.. hoho)
/Ida Lindgren


SNYGGT



Denna tycker jag är väldigt vacker nu till hösten, hittas i Topshop!! Underbart!


DJURGÅR'N - AIK

Hej! Ligger i sovan och kikar igenom massor med intressanta bloggar... lite roligt ibland. Jag ligger och funderar på om det är dags att gå och städa och packar upp från greklandresan... känns lite små jobbigt att det inte blivit gjort än.. Imorgon är jag alltså ledig från skola så jag ska försöka sova ut väääldigt mycket sen in till stan och äta Lunch med Sanna och Jenny + gå runt lite och kanske hitta något intressant på stan. Kanske ett par coola/snygga boots till höst/vinter eller kanske ett par svarta jeans som sitter snyggt på rumpan! Vi får se...

Nu ska vi heja Djurgården till seger i dagens derby!! Ciao
/Ida Lindgren


Okt. 2, 2010

Hej, nu sitter jag på jobbet och har faktiskt haft väldigt mycket att göra idag (ovanligt!)  Efter ska jag och Jenny ta oss in till stan för att fira sanna´s försenade födelsedagspresent(ett halvår) HAHA förlåt <3

Vi ska ta oss till Dragon Palace och äta en goood middag. mums.. skriver kanske senare.. puss! 
/Ida Lindgren 


UPPSALA

Hallå! Kom precis hem från stan, jag fick faktiskt väldigt mycket att göra idag... vi åkte iväg och kollade på massor med mikro(sar) och lite ramar och lampor till köket.. och vi hittade allt utom en mikro för mamma hade visst mätt feeel.. hahahaah så himla typiskt så vi får kolla igen en annan gång.. haha

Nu ska jag bäda rent för det ser ut som ett kaos här i mitt rum, vill knappt gå in här eller kan det inte heller.. haha ses!
/Ida Lindgren


FREDAG

Heej kalla sverige!! Jag vaknade vid 9 och då var det visst -0.5 grader ute, fy vad kaaaallt! Stackars er som var ute i natt.. 

Idag så har jag inget planerat! ska duscha iaf snart! Kanske blir en sväng till IKEA och lite annat i Boländerna här i Uppsala för att köpa massa nytt till köket. CiaoCiao 
/Ida Lindgren


RSS 2.0