aupair

Hej! sitter och läser lite på http://www.aupair-world.net. Idag på träningen så pratade alla om att åka som aupair. och jag ska göra det efter studenten. Det har jag bestämt. Det verkar så himla mysigt och det är att man slipper att köpa egen mat för egna pengar och man få fickpengar och så fint hem. Så jag och Lovisa har sagt det. Och såklart till USA, LA. Jag gillart!

¡CHAO!


ny bräda!

Hello! Har varit hemma och slöat hela dagen. Sitter med boken framför mig nu. Måste plugga in alla ord på latin. Inte kul!! 

Nu har jag kommit på en till sak jag önskar mig i present. :) En ny snowboard. Asså den som jag åker på nu den ser ju inte riktigt klok ut ju. helt sönder åkt. Plasten har släppt och färgen har skavts av. haha inge fin.


Den här snyggingen har jag hittat. Jag tycker den är skit snygg, måste ha den bara... ska åka på den med Jenny på jullovet. Jag längtar verkligen dit, ska bli super kul, en vecka/helg med Jenny i skidbacken och middag och spa... åhh herre vad jag längtar.


Älskar dig Jenny!


¡CHAO!


Sanna!

God morgon! Idag är jag ledig från skolan och jag vet inte varför jag är vaken nu? Jag vaknade och så kunde jag inte somna om :( Men Det är lite bra kanske då hinner jag plugga lite innan jag ska ringa sanna och kanske dra in till stan.



Nu så ska jah börja plugga lite medicinsk grundkurs... haha inte kul massa latin så jag är helt borta!

¡CHAO!


Slumdog millionaire


Ska nu lägga mig och kolla på filmen Slumdog Millionaire

hoppas den är bra. Har hört mycket bra om den.


¡CHAO!


Älsklingar!

Tja! Kom nyss hem från fotbollsmatch. gick inte bra, förlorade.. hmm .( har hunnit duscha och ska nu gå och kolla på finkampen med lite middags mat. ska bli gott!

Imorgon så ska jag nog träffa Jenny och Sanna <3<3

orkar inte skriva mer nu är super hungrig.

¡CHAO!


blogglovin!

Hej! har hunnit äta frukost och bortsta tänderna redan. Mamma väkte mig genom att plocka ur diskmaskinen, jag skulle nog sovit nu annars, ha inte haft sov morgon på hur länge som helst.

Ligger och läser lite bloggar nu. det är så roligt att gå tillbaka och läs typ inlägg som är ett år gamla haha. :)

Länka till era bloggar här så kan jag läsa dem kanske hittar någon härlig blogg som jag fortsätter med ;)

¡CHAO!


.

Snart kommer gäster hem hit. Ska bli kul. Nu är tv:n på och finkampen håller på. Hinner inte skriva så mycket mer, måste fixa mig ;)

¡CHAO!


(längtar tills på måndag får träffa sanna och Jenny då, saknar er tjejer)


Prenumeration eller Presentkort bara av att klicka dig fram

gratisbio.se

bli medlem och börja samla poäng. När du kommit upp till 200 poäng (väldigt lätt) så kan du välja om du vill ha de som presentkort eller något annat eller så fortsätter du att samla poäng. Du får 50 poäng direkt när du startar. Eller du kan göra som jag blogga om det och få minst 10 poäng per inlägg. ett inlägg i veckan och få massor av poäng. Du kan också besöka hemsidor och skriva i andras gästböker eller bli vän med andra medlemar av gratisbio. Det finns massor av olika sett och det är helt gratis att bli medlem. 


 







who...?

Tjo! ska strax hoppa in i duschen, känner mig så himla skitig.

Imorgon är det kyrksvängen, jag och matilda ska stå i kiosken. Ska bli kul, har inte hunnit prata med henne på jätte länge. :) Men måste plugga imorgon också. Orkar inte få dåligt betyg i allt igen. Så nu ska jag verkligen satsa. kan nog at med mig boken till kiosken imorgon så kanske jag och matilda kan plugga latin... haha (kul?!)

¡CHAO!

Sanna Widh

Sanna hjärtat det här är till dig!!! pusssssss <3<3

Min fest!

Tjo!

Nu är jag sjukt trött. Jag måste göra något med mitt hår ikväll. för att jag vill inte att det ska se ut som det gjorde i morse. det var f*n panik. det stod åt alla håll! ahh Nu ska jag planera min middag med tjejorna lite mera.

Vi ses

Nyckeln till frihet..

tjo. är hemma med syrran nu. ska sätta på någon bra film på tv:n så vi hörs lite senare ikväll.

¡CHAO!

Jenny är bra!

Tjo! sitter i skolan. har datakunskap. Fick en liten rast så skriver det här. har igentligen inte så mycket att säga. Idag har jag data, engelska, engelska, svenska och medicinsk grunkurs. helt okej. förutom engelska. har inte lärt känna vår lärare än. första intrycket var inte precis vad jag ville ha av min lärare. 

Snart så börjar vi igen, vi fick ju inte så lång rast. Nu ska jag sluta

¡CHAO! 


(kom till jennys blogg "klicka här")


love yha!

Vad skönt. jag slutade träningen idag med 10 intervaller. oj oj oj, tror ni jag vart trött eller. Men viljan gjorde så jag kom igenom det, och den viljan var att "tänk när det är färdigt då kommer den här härliga känslan, då jag är som nöjdast" jag lovar den sitter fortfarande kvar i mig. haha Snart ska jag kolla på film. asså jg älskar film, men jag är inte precis bäst på att komma på ny filmer så jag har nog set filmerna som liggeri datorn 100 gånger i var. Jag behöver lite nya!!! GE TIPS TACK!!


sista veckan innan skolavslutningen i 9:an


Imorgon så är det vanlig skola igen. eller det var det igentligen idag också men det är så roligt så det kan ju nästan inte vara sant. Vi börjar med datorkunskap direkt på morgonen klockan halv 9, så min mobil ringer klockan 7. Måste komma ihåg att sms:a sanna imorgon. hehe "gumman ja ska försöka" 

Nu ska jag sluta skriva för idag.

¡CHAO!


träning

Nu ska jag på träning. ska bli härligt att röra lite på sig.

¡CHAO!

Woopa.se

Bli medem och tjäna pengar direkt. du får 25 kronor bara för att bli medlem. Det är lätt att få mycket pengar. Prova, du tjänar verkligen på det.

                     


Få extra inkomster bli medlem på Woopa.se


Gör det nu så kommer du bli skit rik.



DO IT!!!

06:30

Gumman du vet att jag älskar dig, men jag vill verkligen bevisa det för dig ♥♥♥♥









Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på film. Eller kanske läsa lite inöfr provet om två veckor. usch!

Jag satt iaf på larmet nyss och det ställde jag på 06:30. ohh herre jag kommer att vara död imorgon på lektionerna. fast jag har tur vi börja med favorit ämnet, Idrott sen blir det matte och sist Skydd mot olyckor. En lektion där vi kommer få göra massor av brandmäns övningar. Det kommer bli skoj.

¡CHAO!

What is love...

Inget grekland :/

synd, men då blir det en trip till ljusdal istället.hehe shit vad skoj. Jag kommer garva ihjäl när de pratar. men det blir nog härligt.

Ljusdal verkar så lungt efter att ha hört Jennys variation på det. Jag kommer nog tycka det är litet men mysigt. Nu ska jag gå och tvätta mina fötter för det luktar inte gott här. mina skor luktar ju skit. haha

¡CHAO!

Honey...

Tja! Idag så var det sovmorgon så jag stack till Jenny på morgonen och fixade mig färdigt med henne. För idag var det ju skolfoto, det gick ju bra vi tog bara klassbilden så det vart inte så hemskt som jag trodde.

Sen så vart vi indelade i 3 grupper. De grupper som vi kommer att vara i nästan alla lektioner i hela 1:an. Jag sanna och Jenny vad skit nervösa att hamna i olika grupper. Så ropade de upp mig först då kände jag att jag kommer att få bli ensam men nej jag hade sån himla tur att jag hamnade i samma grupp som Jenny. Men sanna gumman kom i en annan klass där hon knappt känner någon. åhh gumman, låt henne få byta.

Imorgon så är det lektioner ute på brandstationen viktoria. Det ska bli kul. Vi ska ha Idrott och så någon räddnings grej. vi ska typ vara brandmän/kvinna. haha

Nu ska jag packa idrottskläder till imorgon. vi hörs

¡CHAO!


NICE!

tja! ligger i sängen nu. Pratar lite med Jenny om allt möjligt. t e.x. vad vi ska ha på oss och se ut imorgon.. och massa mer.

Idag vi middagen så gjorde mamma mig lyckligast på JORDEN. mamma sa att greklandsseglingen ska bli av och blir kanske den veckan som jag har två lovdagar. Jag tror jag skrek då när jag fick reda på det. Asså segla är typ det roligaste och häftigaste upplevelsen jag gjort i hela mitt liv. Det är så himla coolt, alla borde få göra det. Jag ska föska att få med min kompis Jenny på resan. Måste bara bli säkrat att det blir de datumen och att få för mamma och pappa. Men vi får väl håla tummarna Jenny!


grekland i sommras. utan seglingen.

Nu ska jag sluta skriva har lite annat att tänka ut.

¡CHAO!

Grekland -09



pics..

Tjo! har haft mina första riktiga lektioner idag. Eller vi kanske inte gjorde så himlans mycket men en första läxa har kommit. Tills nästa tisdag så det hinner jag nog med. ja så fick vi reda på att det är skolfoto imorgon. YEES! eller inte. Det är verkligen inte kul jag hatar att hela uppsala kommer att se det här klassfotot men jag får iaf hålla det enskilda fotot för mig själv. Jag skulle få skåp på sista lektionen men när jag såg att jag skulle ha ett skit litet skåp längst ner, närmast golvet så gick jag. så min väska med alla mina böcker och sannas böcker vägde så j*vla mycket.

japp, det här är de gamla skolfotona. haha

Imorgon är det sovmorgon till 09:45 chill! Nu ska jag städa lite här hemma och fixa lite. måste skriva färdigt önskelistan. :D hehe

¡CHAO!

NEW VELVET

Nu längtar jag faktiskt till imorgon. Det ska bli superkul!! Jag har packat väskan och halvt lagt fram de kläder jag ska ha och allt är som fixat. satte just igång alarmet på 06:50. Jag ska först åka till Sanna för att hämta upp henne sen så parkerar vi en bit bort från skolan, det är sjukt pinsamt att komma dit med våra super sexiga hjälmar och härliga moppe. nej det får bli en gata bort. haha

jag ångrade mig med filmen, det blir nog sova direkt istället efter att jag har skrivit det här och fixat färdigt.
Jag var lika knäpp imorse, vaknade klockan halv 9 av ingen anledning och kunde inte somna om, det är inte likt mig, inte alls. Jag vet inte vad som har hänt, kanske någonting med skolan. Är igentligen lite konstigt.

Nu ska jag stänga ner här GOD NATT

¡CHAO!

Blogglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Jaaa, det kan ni göra!

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, har inte riktigt bestämt vad det blir, eller det kanske blir en serie eller något liknande. Jag ska inte vara vaken för länge för jag vill ju inte precis se död ut imorgon i skolan, haha

Nu ska jag fixa lite grejs.

¡CHAO!

life is like a box of chocolates

Tja. Självklart(ironi) så vann vi matchen. det var riktigt spännande, vi vann med 3-2, Wohoo!

Nu halv ligger jag i sängen, läser lite tidning och tänker på vad jag ska äta ikväll som lite fika. Imorgon måste jag ha tung väska, det ska finnas pennfodral, block, kalender och allt som jag måste ha med mig när jag åker bort. typ mobil, pengar, massa kort, smink, mm...

Snart ska jag gå och kela lite med kattungarna. De är underbart söta.

1 dag gamla              3 veckor och 1 dag gamla
        


¡CHAO!

just living my life



detta händer nu. med lite musik så är allt bra. Måste ladda till mach idag. Samling 13:30.

Jag håller även på att tänka lite vad som ska stå på min önskelista. Fyller nämligen år om 15 dagar. (kom ihåg att säga grattis) 

Nu ska jag fortsätta att läsa tidningen. 

¡CHAO!
 

LOVE


   


mi amor

Hej. har tänkt att börja om på nytt. Orkar inte med gamla bloggen. Vill liksom släppa allt och börja om.
Det känns faktiskt väldigt bra.

Jag ska berätta lite kort om vad som händer nu för tillfället. I tisdags så började det. Min första dag på gymnasiet. Och mitt val blev Cultus, akut omvårdnad räddningstjänst. Det var nästan självklart. Eller det är den känslan jag har nu iaf. Vi har inte riktigt börjar med några lektioner, men det startar på måndag och bli förvånad men jag längtar faktiskt. Fast även att få träffa klassen efter helgen. Min klass är helt okej, den är väl som en vanlig klass kan jag tänka mig. Var med Jenny idag, vi gick ner lite på stan sen var vi hemma hos henne i hennes "elevhem", ja jag kan ju inte säga att man kunde gör så mycket men när vi var där då fanns det liksom inget stopp. Vi gick runt och kollade på allas dörrar, på namn och så lyssnade vi på musik som var hemsk. typ A-teans eller något liknande. haha

Nu är jag väldans trött för jag av ingen anledning vaknade kl halv 9 imorse när min klocka stod på ringning vid 10. Nu håller höger armen på att domna bort eftersom att jag lutar mig mott den. Jag kan inte säga att det är någon skön känsla.

Nu ska jag ta och kolla lite på film. 

¡CHAO!

RSS 2.0