LOVISA

hallå, sitter i soffan och har precis gjort omvårdnads uppgifter och ska börja på en Idrottsuppsats (PM). Vill verkligen få klart ALLT innan helgen..

Nu har jag sutttit med det här inlägget i en halvtimme utan att skriva någonting så antagligen harj ga ingenting mer att berätta... bara att jag LÄNGTAR till 1000 till på fredag!! Jag och Lovisa kommer ha galet kul, kommer inte ångra någonting!!


min vackra vän!

puss och kram skumbanan!
/Ida Lindgren


29 NOVEMBER

Asså jag lackar, på fredag så flyger jag till Madrid och Lovisa, men har fortfarande inte fått reda på någon tid jag ska vara på flygplatsen för att checka in, det kan väl inte vara så jävla svårt att bara skriva ut det på mail till alla pasagerare... nu har jag mailat de och fick tillbaka ett telefonnummer jag ska ringa, med det kostar tydligen 9.95 kr/min... är det ett skämt eller?? och hur säker är jag på att jag får det svar jag vill ha då?? AAAAHH BLIR TOKIG!! 



Men nu har jag iaf massor att göra i skolan igen, eftersom jag inte vill försötara helgen med att plugga så har jag ganska tur kanske att jag har en helt ledigt "studiedag" på torsdag, så då ska jag vara hemma och göra ALLLT!! som vi har fått som man kan göra till JULLOVET!

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga naturkunskap för fulla muggar... shit vad jag ska vara bra imorgon på provet!!

Ciao Amigos /Ida Lindgren


PEPPARKAKSBAK!


1.a Advent

Gokväll! Sitter i morgonrock och "turban" på huvudet, badade precis och gjorde mig fin med scrub och BUS. Idag har det varit kallaste dagen i november, typiskt att jag skulle vara ute så mycket idag då... det är ju som sagt 1:a Advent och jag har bakat pepparkakor och drukigt massa glögg med släkten!

Nu ska jag gå och sätta mig framför tv.n och äta varma mackor som syster har gjort! see you later!!

/Ida Lindgren


27 NOVEMBER

Godmorgon sverige!! herreguud vad mycket snö det är, och det slutar inte heller snöa. Men det är ju andvent imorgon så jag tycker vi inte ska klaga, gör jag ääälskar snöö!

Igårkväll satt jag och kollade på idol hela kvällen, ååh så glad jag blev att Jay, Olle och Minnah är kvar.

Sitter på jobbet nu och längtar tills jag slutar.. hahaha nejdå men vill sitta vid en eld och värma mig hemma i mina tofflor och myskläder... fryser ihjäl här!!

Imorgon så är det pepparkaksbak hos mormor med systrarna och kusin Frida (eftersom kajsa är i Thailand så missar hon vår tradition)


Denna vackra skapelse kom Emma hem med igår från mormor efter att har kladdat lite på den, VACKERT!

Nu tror jag faktiskt att jul-känslan börjar närma sig, har även börjat skriva på min önskelista. puss&kram
/Ida Lindgren


URSÄKTEN GODTAS

Tjoo! Kom nyss hem från skolan och idrott, körde någon rolig bollek.. snart ska jag ta och duscha senare baka lussekissar, mums. Ska även ta fram resväskan och börja packa till nästa helg... hehe jo jag ska ju barav ara borta i 4 dagar.. hihi

Sitter även och håller på med min mobil(iphone) som jag anvönda för första gången idag.. riktigt skojigt, men svårt och lite irritarande.. hahaha

blogg.se tyckerj ag också ska skaffa en egen APP, skulle vara väldigt användbart. 

Skrev tidigare om comviq och att de var så krångligt, men nu har det alltså löst sig och jag hatar inte de längre, men fick visst en kommentar från en tjej som jobbar där och bad om ursäkt.. hahaha här på bloggen?? jo jo det är väl normalt? hahahaha dog typ när jag läste det!! men det gillar vi! 



Puss och kram skummbanan!!
/Ida Lindgren 


7 DAGAR

Hallå! Sitter i sängen och funtar på att lägga mig kanske sätta på något bra på tv, film eller liknande.. kanske lite PH... asså jag har tröttnat på det, väldigt tråkigt nu asså!!

 
det här kallar jag vacker tårta, försökte göra något vackert till pappa på fars dag, men kanske blev lite meeer än misslyckat, men god blev den iaf (tror jag)!!

Imorgon blir iaf en ganska chill dag, skola i några timmar, då inkluderar vi Idrott, Engelska och Etik... efter det får vi se vart planerna tar vägen, jag tror iaf jag ska plugga för att inte få allt för stressigt i helgen, har lite skaer som kan ta och göras nu eftersom nästa helg kommer inte tillägnas ett shit med skolan, och detä r jag väldigt glad över!! Men då gäller det att fixa allt innan.

Jag har känt en saknad av att lägga mig i sängen och då inte vara så värst trött, då har jag alltid tagit fram en bok och läst så jag somnar bra, MEN nu finns det ingen bok som vill bli läst.. någon som kanske har ett tips på bok som jag ska läsa som verkligen är värd att bli läst? NÅGON KANSKE?

Nu ska jag gå och fixa lite sen slänga mig under täcket.. puss puss

/Ida Lindgren


Naturkunskap A

Så nu kan alla vara lyckliga igen, efter många om och men.... nu funkar det! Kommer på måndag få hemskickat sim-kort så då är det bara att starta det roliga.. hihi aaskul!!

Idag i skolan hade vi nationella prov i Engelska, jag tyckte det gick väldigt bra faktiskt! Fikc t o m skriva på dator allt så tror det hjälpte lite, annars blir allt så rörigt.. hoho! Annars idag så somande jag och sanna i samma soffa när vi hade en lång håltimme på lunchen, MYSIGT.

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv med ansiktsmask och läsa lite naturkunskap till nästa vecka! puss&kram



/Ida Lindgren


COMVIQ...

undertiden jag ändå är as lack ¨på Comviq och väntar på att de ska svara... varje 20 sekund berättar de vart man är... blir bara mer irriterad och irriterad... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH

nu är ja visst på 3.. började med 22... hahaahah äre ett skämt eller!!? jag ska iaf skälla på de för de är så himla sega.. helt stört ju.. orkar inte!!

/ida lindgren

senare tillagt:
nu när jag väl kom fram, då ber han mig dröja i lite mer än 1 minut... det är fan ett skämt!!! skulle kunna skrika åt han jag pratade meeeeed!!


24 Novmber

Som ni ser i inlägget nedanför har jag lagt in 24 BILDER, jo det tog mig 4 timmar att ladda upp alla dessa bilder, så nu får ni kolla på varje noga.. hehe!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på PH, sen sova och vara pigg till Nationella imorgon... usch och fyyyyy!!

-EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!!

Nu ska jag gå och ta ett glas mjölk, är så sjukt sugen!! puss puss
/Ida Lindgren





Gosigare kusiner får vi ta och leta efter! <3


HÖSTEN 2010













NP 2010

Goddag!! Kom precis hem från skolan med sista lektionen inställd så slutade 4 timmar tidigare.. woohoo! Nu hade jag tänkt att bädda rent sängen och duscha sen lägga mig och sova.. är så sjukt trött!!

Imorgon är det nationella i Engelska B.. så jag tror att jag tar och dör innan det!! Hatar engelska och ännu mer nationella. usch!!

Juste skulle upp med massor va bilder.. kommer senare idag!! :P puss puss

/Ida Lindgren

ALLIANSCUPEN

Heej! Nu luktar det ungnspannkaka här hemma, så blir något kort inlägg. Massor med bilder ska komma inom snar framtid!! (alltså när jag har tid)

Ikväll blir det fotboll i Diös hallen, herr laget spelar i Allians cupen så jag och pappa ska åka dit och heja!!



Puss puss /Ida Lindgren

22 NOVEMBER

Nu har jag lite och säga er kära vänner. Jag har blivit med Iphone och varit med i SVT under denna dag! Detta låter som väldigt stor grejer och om jag ska vara ärlig så, JA!

- Jag har ganska så lungt i skolan, något prov hit och dit men med jämna mellan rum så jag slipper oroa mig.
- Det är första ADVENT på söndag
- Jag drar till Madrid om 11 dagar.
- Julafton är om EN MÅNAD och två dagar
- lönen kommer om 2 dagar.. CHIIILL!

Nu håller jag på att titta på PH och senare sova och njuta av en underbar sovmorgon. puss och godnatt!

/Ida Lindgren


APA

Jag känner at jag inte pallar blogga nu när det är ganska så viktiga saker i skolan... typ prov och inlämningar som inte kommer bli gjort om jag ska sitta och slösa bort min tid på annat... hehe så jag kommer när jag kommer... ?! puss puss



/ida Lindgren


Den första snön


SNÖsnösnösnösnösnösnösnösnösnö!!!
Ja, som ni ser. Det snöar i Uppland, riktigt mycket också, allt ligger kvar på marken så det blir väl en del kaos i trafiken men jag är glad ändå för snöö är verkligen härligt!

Imorgon tänkte jag gå på (för mig) säsongens första bandy match, Sirius-Hammarby på Studenternas!

/ida Lindgren


EMA 2010

Heej! Nu sitter jag och kollar på EMA i Madrid 2010... vad mer att säga?! God Natt!
/Ida Lindgren

EMA 2010

Heej! Nu sitter jag och kollar på EMA i Madrid 2010... vad mer att säga?! God Natt!
/Ida Lindgren

PLUGGAR

snart börjar min plugg dag, jag ska plugga Akutsjukvård och räddningsmedicin och skriva en uppsats om diabetes... ganska så tråkigt men det får väl funka för idag iaf. Känner att de närmaste veckorna i skolan kommer vara grymt jobbiga med sjukt mycket prov och läxor(som blir lika stora som prov), inlämningar och allt som kan tänkas!!

Jag märkte att jag har is på fönstret och läste igår att imorgon(måndag) ska det bli -10 grader... HELT SJUKT!!! kommer frysa ihjäl.

/Ida Lindgren


TJA BLOGGEN



Sitter och leker med Vicky, ska snart gå och kolla på The social Network med chips, godis och massa gott!! Ciao Amigos!!
/Ida Lindgren


Lördag

Nu ska jag lägga mig och kolla på Ph för att jag inte vet direkt vad som ska hända nu.. skulle behöva duscha men nää orkar inte, tar det senare... kanske skule behöva gå ut, men nää tar det sen också..

/Ida Lindgren


jobbar...

tjolahopp, blev inringd på jobb tidigare i veckan, så nu sitter jag ensam och väntar på att klockan ska bli halv 7 så mamma kommer och hämtar mig. Ska hem och gosa med lova och ville som är hos oss hela dagen idag.. gossigaste kusinerna, blir lite idol och massor med billigt halloween godis :D

Imorgon kommer Vichy och ska leka med mig hela dagen och natten.. hoho

Nu ska jag fortsätta att jobba och plugga lite lite till provet på måndag i ämnet Akut.
/ida Lindgren


I see you

Gookväll! kom precis hem från mormor och morfar där jag suttit och drukit juice, ätit mariekex och mumsat i mig lite choklad samtidigt som vi tittade på Robinsson på tv4. Nu ska jag lägga mig kolla på Ph och en film som en god vänn har sagt är grym, Ladder 49... nu får vi allt se.

Imorgon så ska jag vakna, plugga och jobba... vi får se vart jag tar vägen på kvällen.. vem vet??

En riktigt bra låt man kan lyssna på när man vill få upp humöret: I see you- Leona Lewis

/Ida Lindgren


TORSDAG

Sitter och väntar på mat(lasagne) som mamma har gjort och att Lovisa ska ringa så vi kan prata, har inte pratat på över en vecka... har massor att säga men lovar att jag kommer glömma allt och säga massa annat.

Ikväll ska min lillasyster ha "halloweenfest" med alla tjejer från klassen, så jag flyr till mormor och morfar för at kolla på Robinsson och mysa...


En glad sanna widh och Ida!!


THAILAND

Godmorgon!! Sitter och lyssnar på musik medans jag har hjälpt lillasyster med sin fest ikväll... Idag ska jag vara hemma hela tiden, plugga lite och känna på lite sol såhär mitt på höstlovet! Ja, idag är det riktigt höst väder här i Uppsala!

Har liksom inget roligt att skriva idag så känns rätt så onödigt att sitta här och tänka. Jag kan ju iaf säga att jag är väldigt avundsjuk, min kusin åkte till Thailand i 6 veckor igår. Riktigt skönt för henne, men kanske är en aning sugen att komma och hälsa på... hoho

/Ida Lindgren


BRANDMAN

Jag har nog förstört mitt "vinterskinn"... idag har jag aldrig frysit så mycket som jag gjorde. legat ute i spöregn på en blöt gräsmatta eller i en pöl på asfalten, utan någonting alls som liknar regnkläder på mig.. men det har varit riktigt roligt och jag har skrattat för ett tag framöver så jag klarar mig. Skumma brandmän har tagit tag i mig från alla olika håll och typ slitigt så jag nästan brytigt något på riktigt i kroppen, det räckte inte med en öppen lårbensfraktur... nej nej! Brandmännen hade stor helteckande vita "påsar" över hela kroppen för skydd mot kemisktavfall från en lastbil som krockat. Så lite rädd var jag allt. 

Jag hoppas de som tog kort på platsen lägger ut de så jag kan visa er hur det såg ut, jag blev omhändertagen av: brandmän, ambulands sjukvårdare, polisen och folk som jobbar på GE Helthcare... låter lite  maffigt, det var det också! Massor med snygga brandmän runt om sig hela tiden är ju inte helt fel, nej verkligen inte!! hahaha


eller, de kanske inte alla ser ut så...

Nu ska jag försöka tina upp mig själv... ciao
/Ida Lindgren 


TISDAG


Hittade en gammal bild på mig när jag hade oslitet och hyfsat långt hår.. önskar det alltid kunde hålla sig så bra...
Nu ska jag sova för att orka morgondagens aktivitet, puss puss
/Ida Lindgren


The Blind Side



Hallå! Igår såg jag bästa filmen någonsin... den var så verklig! Alla måste se den

THE BLIND SIDE


Jag utser den nu, här, på min blogg, till världens bästa film! Den slår the notebook, PS. Ilove you, The green mile, Nyckeln till frihet... alla de där som alltid harl egat på topp och man kunnat se 1 miljon gånger... om ni inte har sett denna, se den fortast möjligast!

Kom precis hem från en dag i Täby centrum med mamma och min systrar. Vi köpte en hel del tillsammans... men är sjukt nöjd över mina köp. Snowboardbyxor till i vinter och en snygg marinblå tröja.  

Nu ska jag ta och tappa upp ett varmt bad och göra mig fräsch.... imorgon är det brandövning i stan, några i min klass ska vara med som statister, jag är en av dem. Det ska nämligen inträffa en kemiskolycka då uppsalas alla räddningstjänster ska träna.. APKUL!!

Vi ses bloggen!! (glöm inte se filmen)
/Ida Lindgren


BEN & JERRY

Godmorgon!! sitter i mitt rum med stårhatt.. haha idag på dagen händer ingenting i mitt liv, men ikväll ska jag och min kusin ha en myskväll med B&J, massa godis och film... eftersom jag har hjälpt henne och hållt henne sällskap på jobbet så passar det såhär innan hon drar till Thailand i 6 veckor från och med onsdag... lite halv avundsjuk är jag ju...

juste min ena garderob blev väldigt vacker när jag städade den... herreGUD vad mycket som försvann... och jag är inte förvånad om den andra garderoben halveras när jag tar tag i det (i mitt nästa liv)...

FÖRE


EFTER


vi ses
/Ida Lindgren


RSS 2.0