GREKLAND DEL 1


Väldigt härliga bilder kan tyckas! Sista bilden ger en liten visning på vårt boende hela veckan.


MATEMATIK

Hallåå bloggen! Bestämmer tid med Jenny när vi ska ses ikväll för att sätta oss någonstans på stan för att plugga matematik till imorgon, har alltså matte prov och jag tror jag tänker gå under! Fattar verkligen ingenting! menmen vi får hoppas det funkar... nu känns det även som att de håller på river huset här hemma, bankar och låter massor, men vi ska faktiskt renovera köket nu, ÄNTLIGEN säger jag ba! Kommer bli vackert!

Nej nu ska jag ta och sätta på mig liiiite varmare kläder för detta land håller på att förfrysa mig!! Det går inte ens att vara inomhus, fryser lika mycket ändå! Måste tillbaka till värmen! Aja ses folket!
/Ida Lindgren


FRI RESA!

Tjoohej! Kom nyligen hem från är dag i skolan. Skönt kan tyckas! Nu laddar jag med mammas äppel-ugnspannkaka inför träning ikväll! mums! Fick även hem lite rabatt grejer på posten idag... blev as taggad, typ fri kryssning till helsingfors i hytt (mega kul ju) någon som hänger med?? hoho och två nätter på ett hotel någonstans i Sverige för typ grymt billigt med frukost och grejer! Asbra ju, det ska användas tycker jag! Säg till om någon vill me.. ;) NICE!

Nu ska jag äta, puss
/Ida Lindgren


PIZZA

Oj jag hade helt glömt att jag hade en blogg att behöva uppdatera.. kom ba på att jag kanske skulle skriva när jag låg och läste en annan blogg. Jag tror iaf att jag går under snart, mina ögon är tröttare än tröttast och jag har 2 prov imorgon.. GAAAAHH TVÅ PROV?!?! helt crazy ju och vad har jag pluggat på? inget... oojboy!!

Jag tror jag ska ta och göra lite nyponsoppa och lägga mig i sängen och plugga som en galning till lite skön musik, som kanske Jason Derulo, Rihanna mfl.

mmm.. mat!!




aa nu tror jag att jag gör som min plan... ciao amigos!
/Ida Lindgren


Hemma igen!

Heej, Jag tror jag är hyfsat tillbaka i svenska tankar.. eller? Landade natten som var. Har haft det helt underbart där borta! Vädret var alldeles perfekt, utom igår då regnade det helt galet mycket, asså kunde knappt gå en meter utan att bli helt dyngsur, men sånt gillar vi! lite regn skadar väl inte. Hade tänkt mig att lägga upp massor med bilder men eftersom att blogg.se inte har kommit på ett snabbt sett att göra det om man vill göra en så kallad "bildbomb" så pallar jag inte det ikväll, sover hellre och är hyffsat pigg imorgon när det är skola.


God natt!
/Ida Lindgren


Mobilblogg on the plane...

Såja, sitter på planet nu. Det luktar lite halv skumt men jag trivs. Sköna grannar i planet, det kommer bli chill. Juste, fan va skönt att lämna regnet för solen. Ciao amigos /Ida lindgren

GREKLAND OM 6 TIMMAR

Om en timme då beger jag mig med familjen till Arlanda.
Nu drar vi till Grekland! Ses om en vecka mina kära vänner.. 
/Ida Lindgren 


FLYGA FLYGPLAN

Såja! Väskan är färdig packad och nu snurrar matlådan i mickron. Sitter på jobbet och har det faktiskt jävligt stressigt! Min mage är helt crazy, antingen typ super pirrig/lycklig eller så mår jag illa... haha nej men är nog lycklig för jag ska ju FLYYYGA idag!!! det bästa som finns ju.


superduper gamla bilder... NJUUT!


Nu plingade mickron, äppelpannkakan är visst het nu, magen ska få lite i sig... skriver kanske senare, vem vet?! annars så ses vi om en VECKA! ciao puss hejdå
/Ida Lindgren


B&J COOKIE DOUGH

Nu ska jag lägga mig med denna otroligt oemotståndliga glass med Idol framför mig och njuta, sista natten i sverige... puss


/Ida Lindgren


regn, regn!

Kom för en liten stund sen in, helt dyngsur. Men jag var ute och joggade i en timme! Nu ska jag duscha, packa, måla naglarna och sen åka på innebandy match. Sanna spelar så jag ska heja väldigt mycket på henne. Ciao
/Ida Lindgren


söt


TORSDAG

Ikväll ska jag hjälpa Kajsa med att städa på hennes jobb sen drar vi oss hemmåt och ska vaxa benen.. hihi busigt men riktigt skönt efter, resultatet blir alltid perfekt! Skit bra nu till Grekland, slipper raka benen där borta.. (ja då fick ni veta det också.. väldigt intressant eller??!) Det är ju även idol ikväll, sista audition...


Från detta:





Till detta!


Riktigt bra!


I-landsproblem

Fortfarande hostig och är inte på världens bästa packhumör... hur ska detta gå? blir det någon resa? Jo, självklart blir det de.. men måste nog få i mig lite socker först håller ju på att gå under av världens sämsta humör.. Men vad hände? jag har alltid älskat att packa, har allt JÄTTE organiserat så jag inte missar något, nu har jag inte känt det än att jag bara vill slänga ut hela garderoben för att kolla igenom men ett leende på läpparna vad som ska med, har jag fått för mycket kläder? vad är problemet?? I-landsproblem kan tänkas!?

Nu ska jag käka!! puss
/Ida Lindgren


NUDLAR

Hallåja! Ibland så lyckas man ibland inte.. jag ska nog säga att jag misslyckas nog en väldigt massa mer... Jag ställde mig och fixade lite mat, ett paket nudlar (hur lätt är inte det?!) så jag ba, åhh jag kan laga mat kände jag för en kort stund, 10 sekunder efter jag tänkt den taknen (eller det hände nog undertiden jag tänkte) så drände hela skiten fast... hahaha så ja nu är det bevisat man kan faktiskt bränna fast nudlar också... OHH så glad jag blev då, kan jag blir mer värdelös i köket?? svar nej. Tur att jag har en mamma och pappa som fixar allt!


gammal bild från vintern -10


Nu ska jag nog kanske ta och packa lite mer... eller lägga fram allt som är tänkt att få plats i väskan! tihihi
/Ida Lindgren


FÖRE/EFTER

Kom precis hem från skola ohc frisör... tänkte att jag skulle ha en sån där "före/efter" grej så här kommer den:

FÖRE



EFTER

Ursäkta för väldigt äcklig bild, tog den precis och tvättade alldeles nyss bort allt smink.. jomen bra!!

Skillnaden kanske inte ens syns.. men det är väldigt mycket kortare och jag saknar fan det långa, äckligt slitna och torra håret.. haha men nej nu börjar vi från början och väntar tills det har växt ut, förhoppningsvis till nästa sommar! puss
/Ida Lindgren


KLIPPTID

Imorgon har jag klipptid klockan halv 5.. ojoj hur ksa detta gå. Jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det men tror det blir en lång page?!?  Måste iaf få upp allt i en toffs.. Vi får se hur det blir, kommer göra ont i hjärtat att klippa av allt... Nu är det idol, HEJA NORRLAND?!?!


IDOL 2010



Jag har väldigt tråkigt hemma, jag har mycket osm ska göras men ligger helt död i sängen men så hittade jag detta... hur ska det gå? jag tycker han riktigt bra faktiskt!!! spännande...

/Ida Lindgren


SER VÄLDIGT LJUST UT

Lørdag 18. september

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 21 Klarvær 0 mm 23° Flau vind Flau vind, 1 m/s fra nordvest 1 m/s
kl 3 Klarvær 0 mm 22° Flau vind Flau vind, 1 m/s fra nord-nordøst 1 m/s
kl 9 Klarvær 0 mm 22° Flau vind Flau vind, 1 m/s fra nord-nordøst 1 m/s
kl 15 Klarvær 0 mm 25° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra vest-nordvest 3 m/s

Søndag 19. september

 

 VarselNedbørTemp.Vind
 neste 6 timerpå klokkeslettet
kl 21 Delvis skyet 0 mm 23° Svak vind Svak vind, 2 m/s fra nord-nordvest 2 m/s
kl 3 Skyet 0 mm 22° Svak vind Svak vind, 2 m/s fra nord 2 m/s
kl 9 Delvis skyet 0 mm 22° Flau vind Flau vind, 1 m/s fra nord 1 m/s
kl 15 Klarvær 0 mm 25° Svak vind Svak vind, 3 m/s fra vest-nordvest 3 m/s


YES, nu litar vi på denna norska vädersida som ALLTID! har yr.no någon gång haft fel? nej inte när jag har kollat i alla fall! YEEES!

IDA KLAGAR!

Hello! Jag sitter och funderar på om jag vill gräva ner mig i en djup grop eller elda upp folktandvården i U-a. Asså jag satt där i den där helt ok sköna stolen, tanläkaren börjar snacka och jag känner att shit jag får inte börja gråta, inte börja gråta nu Ida... hon höll ju på att förstöra mitt liv, eller jag tror nästan hon gjorde det också.. Det värsta som finns är fan tandläkaren, jag är så jävla rädd för den, de är så himla hjärtlösa, när man säger att det gör ont då säger de bara tillbaka "ähh snart slut..." en kvart senare så gråter man typ och gnäller på att de får fan var slut nu.. då bara "1 minut kvar jag ska vara så försiktig som möjligt" nehe då.. de blir bara värre... snälla de kan väl vara lite gulliga och ha några känslor men NEJ! 

jag har ett FUCKING pluttit litet hål i tanden, så jag måste tillbaka dit om 3 veckor och laga det... FUUUUUUUCK! Antingen så får man lida igenom 3 minuter då det ilar "lite" enligt tanläkaren.. eller så finns det ju den otroligt SMARTA lösningen att man kan få bedövning, det tas genom en spruta, hur klarar jag det?? INTE BRA! hahaha så vi får se vad jag väljer... alla vägar går mot en säker död känns det som nu iaf. Men det dumma med den där sprutan är att bedövningen börjar verka när man går ut FRÅN tandläkaren, det går inte att äta, man känneri nte om det rinner en LITER dräggel från munnen.. haha bara hemskt!!

Guuud så skönt det var att få utrycka sig såhär.. hoppas någon håller med eller är jag ensam??

 K*K I TANDLÄKAREN!  

SNARK

God kväll! Håller på att prova lite kläder till imorgon.. har faktisk ingen aning om varför jag gör det igentligen men rätt så skönt att kunna ha lite alternativ när jag springer runt som en galning och är supermega stressad på morgonen..

Men nu ska jag stänga ner denna skitdator och lägga mig och snarka lite i sängen.. puss
/Ida Lindgren

RESULTATET

Ja, precis, jag klippte av ett par jeans igår... resultatet?? jo jag är faktiskt jävligt nöjd eftersom jag aldrig har fixat och trixat med så mycket kläder+sax förut... hade de på mig idag i skolan, fick bara massor med blickar på mitt tajta as jag får av dessa... HAHA SKOJA BARA! Men jag kollade igenom  min byxgarberob och hittade dessa hängande på en galje och rutnade.. tyckte att där hängde de bara ivägen, varför ska jag ens ha kvar det, jag drog av de och skulle gå mot soptunnan, men av någon sorts liten frestning så satt jag på mig de och märkte att jag kunde fortfarande ha de fast jag hade de senast på mig för 5 år sedan om inte längre sen.. då sprang jag iväg med de snygga "utsvängda" byxorna mot sy lådan drog åt mig saxen och klöpp av de DIREKT! åhh vilken härlig känsla.. jag är STOLT!

RESULTAT:





visst blev de vackra??

Nu ska jag gå och äta kvällsmiddag... puss
/Ida Lindgren


VAD HAR JAG GJORT??



???

/Ida Lindgren


BJÖRN AXÈN, LEE STAFFORD, PROFFS...

Har faktiskt kommit en bit med packningen men lååångt kvar. Det sämsta med att segla är ju att jag måste ha en "mjuk"väska för att den ska lätt kunna stoppas undan utan att stå ivägen på den lilla ytan man bor på i båten. Så jag har någon sorts Hockeybag/truck?! funkar hyfsat..



Tänkte visa lite produkter jag använder för min kropp (här är några av de)..





Björn Axén, neutrogena, L'oréal Paris, Åhléns, Lee safford, Proffs, Dove och phc är några av de produkters märken jag använder...   


18.16



Är den godkänd? den luktar underbart i alla fall!
/Ida Lindgren


RECEPT?!

såja, sockerkakan blev riktigt bra tycker jag... råkade läsa lite fel men vafan den smakar nog gott iaf.. hahaha Nu har jag börjat packa, går inte direkt att packa så mycket men bikini och sånt som inte använda särskilt mycke nu har jag vikit i.


Fisherman's friend är fortfarande en jävligt bra vän! Förskylningen får t och försvinna nu, TACK!

Ikväll så ska jag gå och lägga mig tidigt för att sova igen alla timmar jag missat denna helg... vill inte komma som en zombi till skolan varje dag i veckan.. hoho ciao, ciao!!
/Ida Lindgren

TIGERKAKA

Jag kom fan på att jag skulle ju baka idag också... jaha då får jag sätta igång med det nu då! Det blir en supergod sockerkaka.. (önska mig lycka till)


exakt såhär ska det se ut när det är färdigt (hämtad från google.se)... vi får la se hur resultatet blir.. i högtalarna spelas musik av Jason Derulo!
/Ida Lindgren


SÖNDAG

Hej! Vicky och Ida här! nu ligger vi bakis som baaara den, helt borta, kommer inte ihåg ett skit från igår.. hahaha ELLER? nej så gick det inte direkt till.. kulturnatten i uppsala var kanske som den brukar var inge överraskningar iaf.

Snart så ska jag börja packa ner allt som står på packlistan, kanske måste plugga lite och läsa in redovisnings papprena som jag ska redovisa inför klassen imorgon med Sanna, Jenny och Cissi... kommer inte gå bra.


Skriver senare.. puss
/Ida Lindgren


WESTLIFE

Måste bara säga fyfan vad Westlife är bra.. haha sitter och lyssnar på deras låtar medans jag försöker plugga. Men fastnar i låten och sjunger med, kommer ihåg när jag lyssnade på deras låtar för flera år sedan.. de håller fortfarnde, riktigt bra där!!

my Love, flying without wings, fool again och if I let you go är några av deras riktigt bra låtar!!

/Ida Lindgren


KULTURNATTEN?!

Asså halsen kan ju bara dra åt helv*te... vaknade en timme före klockan imorse för att jag hostade.. inte bra!! Måste bli frisk... Någon som har ett litet tips?

Idag är det ju faktsiskt lördag, helg för de flesta men jag ska jobba några timmar till.. sen kan jag starta min helg. Jag tror jag ska öppna omvårdnads boken och jobba lite i den undertiden jag sitter på jobbet för att vara så efektiv som möjligt, funkar det? njaaa?! vi får la se!

Det är kulturnatten idag ju... ojojoj vilken greeej! NOOT! Det känns som kulturnatten är väldigt mycket mer än överskattat. bara massa fjortisfylla och sånt(bland ungdomar). Det finns ju massa fina uppträdanden och sånna saker man kan gå och kolla på... vet inte om jag är så väldigt taggad på det. Jag ska nog ta och lägga mig i soffan framför en rulle och massa gott att äta med Vicky. Det kommer bli en bra kväll får jag hoppas!

Nu ska jag ta och öppna pluggboken!!
/Ida Lindgren


(förra hösten) ungefär detta väder ser jag från fönstret här i kontoret.. USCH


FISHERMAN'S FRIEND..

..är min riktigt goda vän just nu i detta läge.. Nu ska jag lägga mig och kolla på Pirates of the Caribbean på tv4. puss puss!



/Ida Lindgren


LIKE THIS

Snart ska jag ta mig till Moster som fyllde år igår, det bjuds på en god middag och lite mer kanske... som tur är ligger det cirkus 1 minut bort så kan sticka hem när jag känt att jag har stört alla med ett jävla hostande. puss

me in this moment!

Nu ska jag slänga på mig någon skön oversize tröja och en jeansjacka och sen bege mig bort!

/Ida Lindgren


HÖSTEN 2009



För mer än ett år sedan togs dessa kort.. lite roligt att sitta och kolla igenom bildarkivet på bilder jag la upp för mega längesen...



åhh så vackra vi är..







2009 kan man ju säga vara ett väldigt bra år!! Minnen bara flyger fram i skallen nu.. 

/Ida Lindgren 


FIKATIME!

Hello! Sitter fortfarande i soffan.. (på samma ställe) men ska snart ta och städa rummet som jag skulle kanske ha gjort tidigare men nej har bara inte haft lust att göra någonting.. rätt så skönt! Måste även bädda rent i sängen så det kommer bli skönt att sova i natt, rent och fräsht.

Nu hör jag kaffebryggaren bubblar det betyder att snart är det fika.. mumms!

Vi hörs bloggens alla läsare!! Ciao

/Ida Lindgren


SJUK

Hej allihopa!! Jag ligger hemma och degar i soffan. Har kollat på alla tre Idol avsnitten från i veckan och hostar ihjäl mig.. :/ ochill!

Visst har bloggen fått ett litet lyft de senaste dagarna.. jag vet inte om det kan bli bättre.. haha nejmen skoja bara, ge förslag om hur bloggen ska ändras mer.. VILL VETA!!

Funderar på vad resten av dagen ska ta vägen.. rummet behövs städas, jag tror jag ska kolla på resor till höstlovet och jullovet.. här ska resas mycket! Hatar att vara i uppsala HELA TIDEN, eller ibland är det skönt men inte när det regnar/snöar och är super kallt, då är jag hellre upp i fjällen eller värmen i söder!!

 

Nu ska jag ta och laga lite mat till mig själv (försöka iaf)
/Ida Lindgren


1 MILJON?!

1 000 000 gånger tror jag att jag har hostat innom denna halvtimme, usch jag tror inte att jag kommer sova lätt inatt. Men nu ska jag iaf lägga mig med boken "Live to win - Andreas Carlsson" och fantisera mig bort i hela hans livshistoria. Imorgon är det en väldigt kortis dag i skolan men vi får se vad som händer sen. På kvällen ska jag på fest hos Moster som fyller år idag, Grattis grattis!!! Det kommer bli jätte trevligt.




FYFAN vad gott detta skulle sitta i magen nu!! åhh måste nog förbi Waynes imorgon för har inte varit där på flera veckro nu känns det som, är i väldig beov av en nu... 




Nu ska jag börja läsa.. puss

/Ida Lindrgen


Grekland


Sanna och min packlista till Grekland.. måste börja skriva den tidigt så inget glöms. Har t o m tagit fram väskan på rummet för att börja slänga ned allt.. haha


Varför inte tänkte jag igår kväll.. när jag väl har lagt mig i sängen orkar jag väl inte gå upp för att hämta ett puttinutti litet bokmärke.. då tar man helt klart det närmaste.. haha( ibland känner man ju sig rätt så rik)


Nu Idol på tv med egen gjord smoothie av frysta hallon mums!!

/Ida Lindgren


LYSSNA OCH NJUT


Denna låt är riktigt bra, blir aldrig trött på den. Högsta volym och sjunga med.. då lever jag!!

Riktigt bra musik enligt mig!

/Ida Lindgren


huvudräkning?! %#¤&=

Tjoo! Sitter i mitt rum och LIDER av en förskräcklig fotsvettslukt.. det är helt sjukt hur mycket ett par fötter kan åstadkomma.. Jag glömde att ha strumpor i ett par väldigt gamla tygskor, och då vet ju alla som äger ett par "gamla" tygskor att det är inte okej. Jag tycker att jag aldrig mer ska göra om det för det är hemskt illa att svimma av sina egna fötters lukt, måste springa till badkaret och tvätta de...

Jag och Sanna är alltså som långt innan kända för att jobba som galningar på lektioner.. och idag tror jag vi slog alla tidigare X antal lösta matte uppgifter på en lektion. Vi jobbade som tokar, hade Sex on Fire på högsta volym på Iphonen och var astaggade på att räkna ut hela boken, MEN det gjorde vi inte. haha Vi jobbade iaf lungt mest av alla! "+sanna är asgrym på huvudräkning /sw"


Liseberg 2010 öösregn!!

Nej nu tror jag nästan att jag blivit van vid lukten av mina fötter och det är INTE bra. skriver senare (spriiiinger till tooan!)

/Ida Lindgren


In school..

Hej bloggen. Sitter i skolan, har lektion i kursen "människan socialt och kulturellt". Faktiskt en av de roligaste kurserna. Jag blev precis klar med en uppsatt/inlämnings uppgift. Väldigt skönt kan jag väl säga.

Skolan slutar klockan 16.00 idag, efter ska jag hem och bara sooova! är helt slut i kroppen och såå himla otaggad på alla lektioner idag.. Ikväll är den även träning, oj kom på det nu. Blir kanske att jag står över den och tar mig en pomenix i stället..

Sören!

Nu ska jag avsluta lektionen.. see yaa!!
/Ida Lindgren


07.20

sitter i sängen och låter som en halv rutten anka.. har hostat hela morgonen så kände att jag lika gärna kunde gå upp när klockan ringde.

Snart skola alltså, lärarna har skrämt oss(iaf mig) med att om man missar en lektion så ligger man SÅÅÅÅÅ HÄÄÄR mycket efter. Så jag orkar inte stanna hemma för att sen joba igen allt hemma också.. sorgligt nog är det så.. haha




Nej nu ska jag fixa färdigt mig till bussen.. den går om 20 minutos så kanske har LITE bråttom..
/Ida Lindgren


oerhört skumt..

Jag läste snabbt igenom min egna blogg.. haha hallå? är det normallt eller?  Men då kom jag på att jag har filmer sen fredagskvällen med Kajsa på konserten.. kanske ska ta och lägga upp de här bloggen, skulle vara olagligt kul. Tyvärr så ligger de på Kajsas kamera just nu och ruttnar.. om hon ser detta kanske hon kan ÖKA lite med detta!!

Tydligen så sorterar kameran ut ljud (asskumt men sant) och då är det bara min fina sång/skrik som hörs och inte någonting av det Kajsa sa/skrek/sjöng... väldigt märkligt, så då blir det ju dubbelt så roligt för jag låter ju som en kratta... haha iaf vi får se, vi får se om detta vågar vissa sig här?!

Nu så börjar Idol 2010, väldigt spännande, roligt, ännu mer roligt..  puss puss

PRESENTER


Lite av det jag fick igår av släkten!


titta vad jag hittade i postlådan...

hej alla läsare!! jag tror jag saknar att blogga lite nu.. vet inte riktigt varför men ibland är det fkatiskt trevligt att dela med sig av det goda.

Jag måste bara säga att jag är jävligt snygg! nu undrar ni säkert varför jag slänger ur mig det här av ingen anledning, men jo jag har en anledning, jag vet inte om den är bra eller dålig. Idag när jag kom hem så ropade mammsen på mig och gav mig ett kuvärt, på framsidan stod det Express Bild och i låg ju alltså mitt skolfoto... jag måste erkänna att jag blev riktigt snygg på bliden, jag tror jag aldrig varit så nöjd.. haha nu överdriver jag sååklart, men vacker blev jag iaf

...


Klassen 2A.. underbar klass!!




SEPTEMBER

Jag kände faktsikt för att skriva här igen.. ligger och läser ur boken "människan socialt och kulturellt"... faktsikt roligaste kursen vi läser nu tycker jag!

Måste säga att jag tycker det känns gaaalet konstigt att en väldigt väldigt konstigt nära vän har flyttat... ända till Spanien, Madrid?! det är inte bra! Kommer sakna henne grymt mycket. Hon har nyligen landat där.. och jag hoppas hon läser detta så om du ser så vet du att jag saknar dig MEEEGA MYCKET!! ♥♥♥

Nu är det bara 2 veckor kvar till jag ligger och solar i Grekland.. sköönt! för det finns verkligen ingen värme kvar här i Sverige... det är runt 15 grader som varmast och knappt någon sol.. :/ ochill!

Nu ska jag fortsätta läsa och sen ladda inför match ikväll!! TAGGA TAGGA TAGGA!!! Puss


Bilden är så otrolig charmig så därför passar den bäst här! Älskar dig sw!


SNART SNART!!

Sitter på jobbet och degar som alla andra Lördagar... ojoj lika kul som alltid! noot!

Igår var jag på konsert på grönan... åhh vill tillbaka!! Jag kajsa, moster nina och hennes arbetskollega var där... The baseballs stod på scen och vi stod och sjöng och dansa.. det var asbra, mycket bättre än min förväntningar.. för ärligt tallat så hade jag inga alls.. för visste inte ens vilka de var innan de sprang ut på scenen.. haha men de vara grymt! Om två fredagar ska Europe uppträda och jag är väldigt sugen på att åka på det.. skulle vara väldigt kul! :) Men det är dagen innan vi ska till grekland och jag jobbar också den lördagen.. he-he jobbigt! men men jag tror jag klarar det!! 

men juste för alla som inte vet det så fyller jag år på TISDAG, HÄRLIGT! får massor med presenter!!

Nu har jag suttit med detta inlägg i mer än en halvtimme.. hehe

juste jag glömde säga att vi var och åt på en jätte fin restaurang i gamla stan igår... åhh jag tog en räk- och avakadosallad, den var heelt underbar! (ville bara berätta det) ho-ho

nu ska jag typ börja städa lite här så jag kommer hem så fort som möjligt.. för jag är JÄVLIGT trött!!! puss!


RSS 2.0