flashforward!

åhh nu kan jag inte sova :/ jag såg på serien "Flash forward". Jag hatar när det spelas sån där läskig musik i filmer/serier. Då tar jag alltid upp en kudde framför ansiktet och håller för öronen. hihi Så nu när jag sett den serien kan jag inte somna, skulle släcka alla lampor i huset... hmm tror ni det gick bra eller? :/ nej jag sprang mellan för att inte vara där det vart mörkt. usch men serien var ju så bra så jag måste fortsätta se den. aha vi får se hur det blir, men antagligen så kommer jag efter varje gång jag sett den springa in i rummet och släcka alla lampor med superfart. :D haha

Nu ligger jag alltså i sängen och vet inte vad jag ska göra :/ kanske ska tänka ut vad som händer imorn?? har inga speciella planer :/

nu orkar inte mina armar och händer skriva något mer för den här dagen.

puss&kram


rubrik?

Snart är det november och en månad kvar till december. Jul snart, måste börja tänka på julklappar och skriva min egen önskelista så att mormor vet vad hon ska köpa åt mig. Snön borde komma snart och lägga sig som ett vitt täcke på den gulgröna gräsmattan.

Idag har jag faktiskt inget planerat. Det blir väl en liten fixar dag, måste få dit allt på sin plats. Lägga i de sakerna som ska ligga i min nya byrå. Jag har faktiskt inte kommit på vad som kan ligga där :D eller översta lådan är redan lite små grejor i. Där finns; Hårgrejer, nagellack och smycken. Får plats med mycket mer grejer.

Nu kom jag på en grej jag ska göra idag. Jag ska åka med mamma och gymma och köra ett medelpass på friskis och svettis. :D det är riktigt kul. Men det är sent i eftermiddag. Nu ska jag börja tänka lite... :/

puss&kram


IKEA

Hello! Idag har jag varit på Ikea hela dagen. :D jätte kul! Jag har väl köpt lite då, det går ju liksom inte att inte bara gå där och kolla. Jag måste köpa något. :D hihi

Så det blev:
- En byrå (vanligaste på Ikea)
-(till byrån) Lådor som ligger i byrån
-Överkast (brunt på ena sidan, biege på andra)
-Mängder med doftljus
-Jul saker till fönstren
-Lite saker till badrumet
-En matta
-Kudde

ja kanske är det något jag glömt, men det blev en heldel. :D





( allt ihop gick på ca 2000kr )

Jag ska snart ta och fixa mig för att senare ikväll träffa sanna. 
  

puss&kram


091028

Hej hej! sitter i sängen och gör rent ansiktet och smetar in massa grejor. :D Morgondagen är planerad så jag inte ens vet om jag hinner med det jag har planerat. ouups!

-
Ikea med mammi! kommer ta lång tid, flera timmar och lite till.
-handla mat och lite annat.
hem snabbt och fixa mig, äta. Senare på kvällen in till stan igen och träffa Sanna, vi går på bio kanske hittar på något annat efter sen så hem till sannis och sova. Det kommer bli jätte kul.

Nu så ska jag lägga mig och kolla på någonting tror jag, kanske någon serie eller något på datorn. Kom på nu att jag måste kolla på scrubs (jag är inte ett freak elr något liknande det är bara så att vi har ett projekt i skolan som handlar om just scrubs så måste se på det)

vi hörs senare folket! puss&kram



Längtar till vintern!! (hade ingen vinterbild så det blir lite sommar istället) haha


lite nytt






Blårandiga tröjan (älskar färgen) + sametsleggins (helt underbart sköna) + Nagellack (rosa) - CUBUS
Mysdress - Bik Bok
Knästrumpor - HM

Sanna hälsar <3<3

puss&kram


<3

Tjohej! Kom för en liten liten stund sen hem från att ha varit och köpt lite kläder med Sanna på stan. Jag hittade värsta myskläder! VARNING! jag dör, kommer gå runt i dem hela tiden hemma nu, det blev:

-en mysdress= tröja med dragkedja och luva + byxor "mjukisar"
-knästrumpor, för mjuka för att få användas. hihi
-nagellack (sitter och målar med nu)
-myyyyysleggings superdupermys!
-mysig blårandig tröja


nu tog det slut, jag ska ta lite kort på det, kommer snart ett till inlägg :D YES!

puss&kram


choklad

Heloj! Idag fick jag gå hem från Lovisa..jobbigt tog typ en halv timme tror jag :/ haha. Ikväll är det träning, vet inte om jag kommer orka, är jätte trött kanske inte sov så bra inatt. Idag har jag hunnit gjort en ansiktskmask med choklad i, så nu är mitt ansikte jätte härligt :D hihi.



Ska nog åka och träffa Sanna senare idag, :D prata lite och så. Men nu ska jag ta och fixa lite här hemma. :D 

puss&kram
 


261009

Hej hej! Idag har jag gjort något riktigt bra. Jag har varit och tränat på gym, det är riktigt skönt, jag och Lovisa har varit på friskis och svettis gym och på ett medelpass. Riktigt kul men jobbigt. Nu sitter jag hemma hos Lovisa och ska sova här, får se vad som händer ikväll. Nu ska jag ta och hjälpa Lovisa med lite grejor. vi ses

puss&kram


Love you <3


Bli medlem nu!


Bli medlem, det är jätte bra, just nu har jag jätte mycket poäng och kan skicka efter presentkort eller biocheck eller tidningpremuneration, det är jätte bra och jag har varit medlem i 3 månader och inte behövt betala ett öre för det :D sjuk bra, prova nu!
Det är jätte lätt att få poäng, bara att vara aktiv på sidan så kan du få massa poäng, när du blir medlem får du 70 poäng.


14:21

Nu är det vintertid. :D alla har väl kom mit ihåg att ställa tillbaka klockan en timme. Jag märkte precis att min laptop ställer om sig själv :D nemen det är ju bra. Nu åter till körslaget som jag missade igår kväll :D hihi

puss&kram


I want you back

Tjo! Idag har jag köpt en vinterjacka :D får hoppas att den här är bra. Här kommer jackan. Köpt på team sprotia för 1000kr. Bra för en vinterjacka.


(förlåt för dålig kvalité på bilden, tagen med datorns egna kamera)

Kvällen igår blev jätte bra :D vi kanske inte precis såg på bästa filmen "sex drive". Den var helt knäpp, vet inte precis om jag kan rekomendera den?? haha.
Jag tror att vi somnade vid klockan 3. :D Jag är faktiskt inte så trött som jag kan vara efter en sån kväll/natt. 

Ikväll så blir jag nog bara hemma, ta det lungt men jag tror att det kanske kan behövas, det är ju lov så det kan hända mycket i veckan då. :D

Nu ska jag ta och göra ingenting... är inte kul :/

puss&kram
 

 


nu är det fredagsmys...

Hej, sitter i mitt nystädade rum, känns ju underbart :D hihi har möblerat om lite också. det är ju lov så jag hinner med allt. :D Snart kommer Lovisa så jag ska ta och byta om.

Sitter och luktar på mitt luktljus, :D hihi luktar mums. :D fick det gratis från affären VILA. fick det med lite kläder för en månasd sen ungefär.

Ja nu är det lov :D  Super skönt och jag ska spendera kvällen med ett par underbara tjejer hemma hos mig. Det blir lite idol och film+ mycket gott att äta :D vi kallar det "pyjamasparty" haha.

Nu ska jag ta och fixa lite. puss&kram


mys

Hej hej! Ska snart ta ett JÄTTE varmt bad och bara njuta och slappna av. Det ska bli skönt, eller nu så kommer kusin så pratar väl lite där också :D

Imorgon så slutar jag 15, jobbigt men sen så ska jag hem för Lovisa kommer på mat och sen Idol och lite senare kommer Matilda, hon tränar så det får bli lite senare för henne. Vi ska kolla på en film också, sen så ska vi sova i mitt rum(hur vi nu ska få plats?) Ja det löser sig nog, nu orkar jag inte skriva mer för den här gången, vi ses

puss&kram


211009 18:38

Har faktiskt ingen lust att skriva nu men det får bli en liten dagsuppdatering.

började halv 9 och slutade 12. super skön dag men jag är inte på bästa humös och inte heller så pigg, har nästan lust att sova, fast jag kan inte sova nu för då kommer jag ALDRIG att somna ikväll.

Snart ska jag nog ta och ringa Matilda, det blir väl som vanligt ett JÄTTE lpngt samtal, men jag gillar´t. :D

Nu måste jag gå

puss&kram


Ica

gud vad det är mycket snack om Icas nya reklamfilm, att den är kränkande och så... :/ det kanske den är men den visar ju även att Ica tar emot alla personer. :) bra där!

Snart så ska jag gå och fixa nåot att äta ikväll, typ fika, sen så blir det film igen...varje kväll. hahah men varför inte? det är ju mysigt.

Nu orkar jag inte skriva mer.

puss&kram


Män som hatar kvinnor

Hej! sitter i en soffa i skolan och håller på att somna :/ vi har vård och omsorg nu men jag och Isabelle har gjort vårt arbete så vi sitter bara och chillar i soffan. :D men vi dampar på  datorerna som är hur sega som helst. Idag efter skolan ska jag upp på stan en sväng sen hem och ta det lungt.

Ja, jag hejar på Sirius i innebandy och fotboll för de som undrar. :D

Nu så ska jag ta och göra ingenting.. låter kul!?

puss&kram

sirius!

Tjohej! Söndag idag, redan. Helgen har gått jätte snabbt. Har hunnit med allt jag hade planerat tror jag. Svenskan är helt färdig nu tror jag, ska bara läsa igenomden några gånger innan den kommer ut på papper :D

Jag känner mig lite klumpig för jag går runt i mina snowboard pjäxor hela dagar. haha men de måste ju sitta bra, jag vill inte känna att de är för små eller att jag får skavsår när jag står i backen. Därför passar jag på nu att gå runt i dem hemma. :D väldigt sköna faktiskt.

Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet då jag inte har mycket planerat, några dagar med kompisar finns planerat men sen så ska jag nog bara ta det lungt, gå på stan med mamma, köpa klart allt till vintern, fast jag kan nog inte köpa så mycket mer småsaker, för den här månaden har nog på någon dag gått över flera tusen.. ouups. :/ haha

Sitter i sängen med datorn på fönsterbrädan, luktar på ett doft ljus jag fått av faster :D Ny städat rum, det känns ju super skönt, ska snart gå och duscha, känner att jag verkligen behöver det.

+ sirius är bäst!

Vi ses puss&kram
 


This is it- Micheal Jackson




Läskigt som bara den...

JAG DÖR!!! det här är typ världens mardröm, jag fick så himla on i magen av att se den här.



Filmen tagen från
StinaLee.

puss&kram


King of pop

NU IDOL! Jag älskar att de har ett Micheal Jackson TEMA. Härligt ska ladda nu i pausen med något gott. :D

Puss&kram

Fame

Jag känner att den här bloggen är väldans tråkig... haha (kommit på det nu) Jag är inte precis en sådan människa som orkar ta massa kort varje dag och sen när jag kommer hem lägga in dem i datorn för att visa er. Jag orkar inte göra så varje dag. hmm 


 
Ikväll blir det kanske bio med Sanna <3 Mycket popcorn då, hihi

Snart ska jag ta och byta om till hel svart, begravning idag. Min morfars tvillingbror gick bort för någon vecka sedan.

Nu ska jag ta och välja kläder.. vi ses

puss&kram

bästa dan EVER!

hej hej! Idag är jag JÄTTE GLAD! eller dagen började inte med ett så piggt och glatt humör. Jag började dagen med att vara trött, kunde knappt hålla ögonen öppna på datakunskapen. Efter datan så hade vi 3 timmar håltimme. (YEEES) eller riktigt så kändes det inte det var mer ett stort trött (NEEJ). Efter att ha suttit ner med Jenny en stund i uppehållsrummet så bestämde vi att vi skulle gå upp på stan för klockan var ju faktiskt 10 då så vi var in i alla affärer först av alla kändes det som. Vi gick in på gina och jag hittade en stickad mysig tröja, (den har funits länge, alla kanske har den men den är mys). Jag köpte en Jacka på holmlunds...(jag har provat den lite mer hemma och känner att jag kanske inte trivs i den till 100% och det är ju inte så bra.) Vi får se, jag hinner iallafall inte byta den imorgon så hinner tänka lite mer.

Jag har inte kommit till det bästa en ju... (ouups)!

Ja så går vi in på stadium för att typ bara kolla på en jacka till Jenny men då ser vi ju lite snowboardisar. :D Vi går dit och ser att det är REA vi kastar oss över skorna och letar snabbt fram rätta storleken på skorna och sen hittar brädor och bindningar... shit nu står den härliga lilla brädan med bindningen och pjäxusarna i förådet och VÄNTAR på snön och vinter...

LÄNGTAR!!

men men det bästusta har jag inte berättat än det är ju att när jag kom hem från skolan började skruva ihop snowboarde med bindningarna så säger Mamma och Pappa...Vet du var vi hade tänkt att ge dig i julklapp..? (tystnad) en snowboard :D så ja nu behöver jag inte betala den heller för mamma och pappa "ville" ändå att jag och visste att jag behöver en ny så JA! bäst!




(inte så stekiga bilder men men ni ser väl vad det är :D)

nu måste jag göra färdigt min book-report. :D kramisar.

puss&kram!


hmmm.

tjolahopp, mår faktiskt skit dåligt, har världens jobbigaste huvudvärk som gör så jag får ont i magen. :( inte skönt någonstans. Har en engelska recension jag måste skriva färdigt men inte fattar hur jag ska skriva :/

Nu orkar jag inte göra någonting har nästan planer på att sova.

puss&kram


just living my life

Hej hej! Sjuk idag.. känner mig inte rikitgt bra. Har en dunder huvudvärk och ont i magen.. :( inte kul skulle helere föredra att gå i skolan. Men skola blir det idag iaf, jag har engelska presentiation och ska stå framför hela klassen. Helt död. Det kan inte bli bättre men jag ska göra det och det ska bli bra..nej BÄST! hihi

Idag så ska jag typ sova, kolla på film och sova ännu mer. Vet inte om jag orkar äta någonting sen. :/ vi får se men bussen gå iaf klockan 12:30 (tror jag) oupps

pussochkram


.

Hej!
Vädret har inte blivit något bättre under hela dagen.. har ingen lust att gå ut precis. :/ Har tänkt att duscha snart och få lite hjälp av mamma med en svenska uppsats.

nu orkar jag inte skriva mer.

puss&kram


.

Före:
 
Efter:



(ser bättre ut i verkigheten)

...

Tjohej!

 tröttttt! suuuuuur! Jag hatar fotboll just nu, hela min kväll vart ju förstörd pågrund av att den dumma domaren dömde helt knäppt igår?! jag vet inte vad jag ska säga mer om den matchen men BOLLEN VAR INTE UTE!!!
Vi skulle vunnit om det inte var för den dumma domaren. 

Sista dagen på helgen, blir mycket läxor... ska skriva färdigt lite uppsatser, måste träna på min redovisning.

ja så vadmer ska jag skriva..vädret ute är inte bra. Regn och moln så långt ögat kan nå! 

nu ska jag ta och skriva ut ett arbete :D 

pussochkram
 


ny..

.. hårfärg. Det blev verkligen bra:D tack Kajsa! Jag vill faktiskt inte lägga upp en bild på det nu för jag känner mig lite ofräsch. Men jag lovar, jag kommer inom kort lägga upp en bild på håret+mig. :D 

Nu är jag döds hungrig, hoppas maten är färdig snart. Blir kyckling med klyftpotatis och en fetaost blandning som jag tänkt att gå och göra nu.

Ikväll lördagskväll=fotbollskväll. HEJA SVERIGE!

pussochkram


Sverige!

Hej!
 vaknade tidigt idag :/ inte så kul, men det får gå.

Ikväll är det Sverige-Danmark. heja heja heja sverige! I skolan så gissade vi lite hur det kommer att gå, jag hoppas på 3-1 till SVERIGE.

Har tänkt att fixa till mig lite och sen kanske gå ut och få lite frisk luft, ta med kattungarna ut. Det var så himla synd om dem i morse. När jag vaknade så var de ute och stod och skrek vid dörren. :( tassarna var is och pälsen var upp burrad.

nej nu ska jag ta och göra något. :D

puss


L'ORÉAL paris 6:13

Hej. :D

nu är det fredagsmys! jätte skönt, en hel helg att ladda till nästa vecka. Ska hinna plugga, färga håret och vila..kanske något mer. :D

har precis pratat med Matilda på telefon, riktigt trevligt det. Har också hunnit gjort lite på engelska läxa/presentation efter jag kom hem från skolan idag, bra bra!

Håller fortfarande på med den där dumm engelska boken... bläää!

Imorgon blir det ny hårfärg jue! hoppas att det blir bra de, annars så vet jag inte vad jag ska ta och göra... :/

Något såndant blir det. :D får vi hoppas.


(inte bra bild men den här färgen får vi hoppas att det blir imorn.)

puss


.

godnatt folket! nu tar jag och myser ner mitt huvud i mina kuddar. ska bli super mys!

puss


presentkort-biobiljett-prenumerationer!


Hello! Jag säger bara GRATIS BIO! det är jätta bra och lätt! Du kan fixa poäng genom att värva vänner eller blogga som jag gör. Du kan även besöka hemsidor och göra massor med roliga saker.

Det är bara att pröva, nu kanske, inte så bra at vänta!


(klicka på länken över så kommer du direkt till sidan, kan det bli bättre?)


boom!

Hej svejs! Slutat tidigt idag. väldigt skönt, det har varit en rätt så bra dag. Fast vi hade ju matte prov men jag tror att det gick bra. På smo:n fick vi släcka eld och se när brandmännen spränger saker, tex. hårspray och färgflaskor, det var världen explotion. LÄSKIGT! sen fick vi rökdyka med rök..eller inte riktig sån där "discorök" haha.

Har inget för mig nu, nästan inga läxor eller något sånt.. skönt!

(ska färga håret i helgen, lite läskigt men bra ska det bli)

puss


.

snart träning.. oj juste sa att jag kanske inte skulle hinna skriva men det han jag visst. Men som sagt snart träning, om en halv timme så jag ska börja ta fram lite grejer. :D eller ganska mycket, det är ju skitkallt ute, har ju utomhus träning... :/ inte nice. fast det är ju kul när det är fotboll. :D

vi ses puss


06.10.09

God Morgon!

Jag har sovmorgon idag så jag ställde klockan på åtta igår kväll. Men jag vaknar tio över sju imorse. Inte skönt, Jag har suttit och kollat på Vakna med The Voice hela morgonen men nu känner jag att jag måste börja fixa mig, min buss går 09:03. :D

Idag är det en lång dag i skolan och träning ikväll. så jag kanske inte kommer skriva något mer idag tror jag. För att jag kommer att vara död när jag kommer från träningen.

jag och matilda i våra bästa år!

puss


dear nobody

hej! sitter och funderar på att göra en design till bloggen, eller kanske inte jga, är inte så bra på det, fattar ingenting av photoshop i datorn så det går inte så bra.

Idag så blir det nog inte så mycket.. har tänkt att sätta mig och läsa lite, det är rätt så skönt att göra det, iaf när man är inne i boken och inte kan sluta läsa för den är så intressant. ;) hihi

Mamma tjatar hel tiden på mig att jag måste börja läsa nästa bok den som är på engelska men hur ska jag kunna läsa två böker samtidigt... kan ju knappt läsa en bok ju. och engelskan ska vara inlämnad skriftlig om boken om 2 veckor. NEJ! jag orkar verkligen... jag kommer inte hinna, svenska boken om 3 veckor men den är så himla tjock.




Nu får jag ta och börja läs så att jag hinner.


dear nobody av Berlie Doherty

Puss!


en bok!

Det vart inte bästa lördags kvällen. Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra, har läst lite bloggar och vissa har inte mycket bättre än mig, det låter skönt... haha NEJ! Jag tror att jag lägger mig och läser lite på min bok, behövs iallafall. ;) Fick hem en tidning med massa inredning av pappa idag så jag kan ta och läsa lite där också.

+jag har kollat på körslaget idag och jag fattar inte det var en dansbands kille som fick flest röster... VVVVAAAAAA! jag fattar inte, han var ju bara töntig vem tycker han var bra? iaf inte jag!

Nej nu orkar jag inte ligga här och skriva massa ointressanta grejer som ingen ändå vill läsa... haha

GODNATTPUSS


.

God morgon.

fredags kvällen, vart jätte bra. Jag var nere hos mina kusiner på middag och vi kollade på idol och pratade, hade alltså jätte trevligt. 

Jag ska snart ta och laga lite mat till ikväll, haha låter lite tidigt men vi ska äta tacos så jag fixar köttfärsen lite tidigare. Jag har för en stundsen plockat ur diskmaskinen, det känns som det blir en liten fixar dag idag. Jag ska även ta och måla naglarna, det känns som att de behöver lite mer färg tycker jag. 


Vi kollade också på lite foton från ROM! åhh nu vill jag åka utomlands, eller det vill jag egentligen hela tiden.. ajaa det blir inte så som jag vill hela tiden. 

Kattungarna är i mitt rum nu och bråkar. Min lillkusin som är 6 år sa igår, OJ vad de har växt! så jag får väl ta en bild.


 


puss


.

Hej! äntligen helg, skönt. Lillkusin är här så det blir inte lungt en sekund.

Skolan slutade klockan 11 idag. härligt, jag och Sanna gick och åt mat då för jag skulle ändå vänta på mamma för hon hämtade mig. Och vi fick reda på att det var Taco, så vi cyklade JÄTTE LYCKLIGA till matsalen.. men nej det var ju inte kötfärsås det var någon slämig sås med jag vet inte vad i. haha

Vi cyklade efter maten hem till Sanna för att hämta SÖREN!(hennes hund) för att gå ut en promenad, då ringde mamma precis så vart hämtad. nu är jag hemma och tar det lungt, har nyss ätit lite pannkaka mums..

Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag gör ikväll, antingen så blir det middag hos familjen Forsberg, eller så ska jag träffa Sanna, men vi vet inte än hur det blir.. haha bra :P

Det är jätte skönt för jag har bara två böcker att läsa i helgen som läxa, +ett matte prov men går inte att plugga till så bra. Det blir lungt. Men jag har faktiskt inga planer för helgen alls. får se vad som händer helt enkelt. :D


Nu ska jag göra något annat, försöka att hålla mig ifrån datorn!

   
puss


1 oktober 2009

Hej!

Snart börjar idol så jag skriver inte så mycket...

Idag så har jag haft engelska prov. och ja det gick faktiskt väldigt bra.. eller tror det iallafall?! :s Sen så fick vi göra ett grupparbete på lunchen och sluta tidigare, alltså inte behöva gå på medicinsk grundkurs. så jag och jenny gick upp på stan, jag köpte en svart tjock tröja, kan behövas till kalla dagar, imorse för det -4c här hemma... inte varmt precis, vinter jackan hittade fram. Men jag känner inte att jag vill gå runt med min vinter/skid jacka hela vintern så ska försöka att hitta en annan snart.

Jag har precis gjort färdigt läxan i medicinsk grundkurs, det känns välidigt bra och jag tror jag får höga betyg där, eller jag få iaf hoppas på det.

Nu ska jag gå och fixa lite till tv:n. vi ses

Puss


RSS 2.0