[ GRIIIS ]

ojojoj!! det var väl en väldigt lång paus/uppehåll! jag tror inte att mina uppdateringar kommer bli oftare menmen.. slut pratat om det! Jag har ingen aning om hur många det är som följer eller ens läser detta inlägg.. aja jag skriver till de som är väldigt sugna på ett härligt och ointressant inlägg!!

Jag sitter fakstiskt nu och ska räkna ut exakt hur många dagar det är kvar till Grekland.. jo det är sant jag ska åka till Lefkas igen.. he-he tredje gången men det är super fint och båten står där redo för oss en vecka! vi ska alltså segla en vecka i UNDERBARA grekland, de som hänger med på resan är jag (såklart) mams paps, lillasyster och mina kusiner + faster och farbror gånger 2.. hehe?!  jag ska bli "neger", när jag kommer tillbaka till skolan så kommer allas sommarbränna vara GONE!! och min har bara blivigt bättre då! Jag ska alltså liga och pressa varje sekund jag får där nere under solen! HÄRLIGT säger jag ba!

Juste jag höll på glöma.. jag ska ju räkna dagar.. nu ska vi se...

...21 dagra TJUGOEN DAGAR!! OMG jag måste nog börja tänka på packning.. ojoj det blir mycket nu!! Men har några veckor i skolan först.. (oturligt nog) jag måste bara säga det (jag är inget mattesnille) men matte B DÖDAR MIG JÄVLIGT SNABBT alltså... + engelskan gör det samma... dumma B kurser.. de kunde inte ha blandat i lite roligt i de kurserna, närå, vi kom och satt oss första lektionen på Engelskan då slänger vår nya lärare (usch) ett gammalt nationella  RAKT FRAMFÖR OSS!? whaaat?? vad tänker han me? Det kändes ju helt omöjligt, och just i den sekunden de hände så sänktes viljan och tanken över att "2.an kanske inte blir så dum i alla fall.. det verkar ju rätt så roligt" det vändes direkt mot "va fan.. jag hoppar av alla kurser nu TACK!"

oj nu fick ni veta väldigt mycket! men iaf 21 dagar är inte mycket, det kommer nog gå himla snabbt.. Nu ska jag fortsätta att läsa bok! jag har hört från nån att man blir smartare av att läsa så varför inte kände jag där! Sitter ändå på jobbet och har inte mycket att göra! puss på er alla LÄSARE!! 


RSS 2.0