stövlar

Onsdag kväll.
Idag så har vi varit på Viktoria brandstation, det har varit kul. vi fick klättra på en stege jätte högt och det bara skakade i stegen och i mina ben... haha men jag klarade :P Sen kutade jag Jenny och Isabell till bussen som var jätte försenad så jag missade börje bussen... :/ inte kul. Men jag förljde med jenny upp på stan och så träffade vi Sebastian och hans kompisar där, satt och pratade lite sen så gick jag till min buss där jag träffade Kajsa och Malin som pratade om hur de ska planera massor till malins fördelsedag..

Nu känner jag att jag MÅSTE läsa lite engelska, grammatik. inte kul men jag måste, sen blir det idol. KUL!

nu ska jag gå.. puss


cooolt!

Tjo! Idag är det tisdag och jag är ovanligt pigg efter en skoldag till 4?! det är bra det. Jag hade faktiskt sovmorgon imorse så jag fick gå upp en timme tidigare än vanligt. Kanske inte bara därför, jag somnade klockan 10 igår. Det  var hur skönt som helst. ;)

Idag har jag kommit på att det är väldigt bråttom med Engelska och Svenska boken... ooups inte bra, engelskan ska vara inlämnad om två veckor och jag har knappt börjat att läsa den. Svenskan ska vara inne om tre veckor och det känns lite bättre, har börjat läsa där iaf. Och så är det ju engelska prov på torsdag, min lärare sa idag att det är jätte stort, jag är väldans körd där känner jag. Men jag ska försöka att plugga mycket.



Imorgon är det ute på viktoria. Ska bli skoj, först inneidrott sen tråkmatte och så sist SMO, vi ska klättra på brandstege, eller något sånt iaf, låter lite läskigt men ändå skoj.

Nu ska jag plugga och duscha (tror jag?!)

puss


snygg ny design!

Bli medlem på gratisbio.se bästa sidan, jag har redan så mycket poäng så jag kan skicka efter grejer när jag vill, det går jätte snabbt och bra. Inge krånligt alls klicka bara på reklamen nedan så kommer du dit direkt. ;) hihi enkelt va?!

+snygg ny design har sidan skaffat nu.



Bilder..


Den här bilden är inte snygg någonstans men det är så här vi ser ut på onsdagar. :P







och det är ungefär såhär vi ser ut under torrdräkten.. yaah!








jag och jennifer som ska bada!


Bajs moppe!

Hej, Jag är inte på bra humör idag. Det är verkligen INTE min dag idag. Min moppe har blivit stulen.  Jag lackar, asså jag viste typ inte vart jag skulle ta vägen när den inte stod där, så jag gick gråttandes med Sanna♥♥  till rektorn och ringde polisen. Sen lite bråk med mamma och pappa, men nu är det bra, de vart typ inte så sura som jag trodde de skulle bli. Helt okej för mig. Men ingen moppe kvar.. usch, jag fattar int vilket liv man har om man går och tar andras moppar, NO LIFE!!! asså jag skulle ha må så j*ävla dåligt om jag hade tagit något. Jag kan inte änns ta en penna i skolan utan att tänka konstigt.. men det är bra tycker jag. :D

Nu är jag jätte hungrig, jag har ingen träning ikväll så det blir titta på idol och läsa lite i boken också. :D vi ses

puss


Det snöar i norrland!

Hej! Idag har jag jobbat för fullt. Det har varit jätte kul, första dagen på jobbet. Idag så provade jag att jobba vid kassan på ett bageri i staden. Jag jobbade 4 timmar och då tjänade jag ihop 500 spän. :D YES! bra ju, får se hur ofta det blir där. Som det är nu så har jag inga bestämda arbets tider jag hoppar in där det behövs och på lov och så. :) det blir skoj, tjäna lite pengar + att det är ju inte alls tråkigt. 

Imorgon blir det ladda till match direkt, har samling halv 1, hinner inte med något  annat på morgonen. Efter matchen är det avslutning med laget, det blir mat och så mycket snack om allt och inget. :D vi hörs imorgon nu ska jag sova. 

puss 


HEJ!

egentligen så orkar jag inte skriva ett inlägg men jag vill iallafall berätta att idag har hela uppsala LOV! skönt! Vet inte vad jag ska hitta på de här fyra dagarna. men jag kanske umgås med kompisar och så får jag väl ta och plugga engelska för vi har prov i veckan som kommer, på gramatik, inte kul. Min lärare sa att jag måste plugga mycket inför det provet för jag fick IG på det när vi skrev det där första proven i början av gymnasiet. haha sämst så jag känner att det kommer gå sämst... :/ haha

Jag och mamma får ta och plugga på det. :D

Nu ska jag fika.

puss


nej! ingenting

Hej!
 idag är det onsdag och nu är det helg... haha chill! Studiedagar torsdag och fredag fast vi har inte fått någon läxa, YEES! så det blir chill dagar. Ska kanske till stockholm imorgon med Sanna, men vet inte riktigt än, hoppas på det iallafall. ;)

Idag på SMO:n var det dunder. haha eller kanske inte riktigt, men det var kul. VI fick göra livräddning i en pool. Men vi hade en skit stor dräckt på oss, den heter "torrdräkt" men jag kan ju kanske inte säga precis att den är en torrdräkt. haha det höll inte tort för visa. men jag var nästan torr efter. :) det var jätte kul, vi fick rädda på en jätte lång flytgrej. :) Jag gjorde med Jennifer igen och vi var såklart bäst. ;) hon tog massa bilder med sin kamera så det kommer upp på söndag så då lägger jag ut det på bloggen :)

Nu ska jag vila sne träning ikväll. :D

puss


planering

Hej! Idag har det varit en lång dag i skolan, slutade för en halvtimme sen. Jobbigt... :/ Kattungarna är jätte jobbiga här hemma, de äter upp mina skor... usch för jobbiga bara. Nu sitter jag och nördar mig med farmville. Jag har inget bättre för mig, jag ska igentligen ta och läsa en bok men jag är för hunrig och orkar inte göra iordning någonting, väntar på att mamma och pappa ska göra färdigt maten..

ikväll blir det idol på tv:n :D


Imorgon händer:

-ute på idrotten, hoppas vi inte ska springa så mycket.. börjar bli förskyld.
-matte..tråkigt
-SMO (skydd mot olyckor) vi ska få dyka i en pool.. haha det låter inte så kul men jag tor det kommer bli kul, poolen är 4 meter djup tror jag så det ska bli skoj.

-träning på kvällen...

Nu orkar jag inte skriva mer, eller jag har inget mer att berätta.

puss


"

Nytt halsband, eller fick det av mamma i födelsedags present. :D Jätte fint (tack mamma)


<3

Hej! sitter hemma vi köksbordet och äter äppelkaka. super gott, mm...

Nu ska jag göra klart engelskan. :D hihi

<3 kärlek till er <3

puss


...

Hej! sitter i skolan och har tråkigt. Jag börjar om 45 min så det kommer att bli ännu tråkigare. Nu har jag ingenting mer att berätta. :/ När jag kommer hem idag så ska jag göra lite engelska, vill bli färdig med häftet och det blir inte så svårt för jag har bara en sida kvar sen är jag färdig.. whii!  Sen blir det lite träning och så ska jag skriva ett brev om mig själv haha för jag har utvecklingssamtal imorgon(eller vad det nu heter).

har bara en lektion kvar, säkerhet och elevråd blandat. :) hihi


Nu ska jag sitta och dö i datasalen.

puss


girls just want to have fun

Tjo! trött men måste gå och duscha mitt hår är jätte skitigt. Kom för en timme sedan hem fårn Jenny där vi har färgat hennes hår. Det blev först inte som vi hade tänkt men sen åkte jag så vi får se resultatet imorgon i skolan. Nej nu orkar jag inte ligga här och skriva.. duschen väntar och sen läsa booooook! en på svenskan och så en på engelskan.. usch inte kul.

puss


vänta...

Hello! Sitter i jennys rum nu och väntar på hennes hår att bli färdigt. Jag har faktiskt färgat hennes hår, det ska bli ljust. :D vi väntar med spänning på resultatet. :D hihi

Ikväll blir det Ensam mamma söker, haha jag tycker det är lite bra program, underhållande på en söndagskväll. 

Nu ska jag vara lite mer social med Jenny så jag skriver nog lite mer ikväll.

puss 


Bilder

Hej.. det är lördag kväll klockan är 23.00 och jag ligger i sängen och är skit trött. Jag har för en liten stund sen gått ifrån tv:n. Jag och syster kollade på filmen "män som hatar kvinnor" den var läskig, så nu kommer inte jag kunna sova. :/ haha


lite bilder från igår:
    
(tack för en underbar kväll med er sötnosar!)


kommer att lägga upp ännu mer på facebook.

godnatt!


god morgon

God morgon. skriver inte så mhycket nu men jag är trött och måste städa från igår, så vi ses 

puss
 

(bilder kommer)


FEST!

Hej. ligger i sängen ny duschad och trött. Idag så slutade jag klockan 11, skit skönt. Vi gör det varanan fredag, CHILL! Jag har börjat att städa lite, har faktiskt damsugit hela huset. och så har jag fixat lite annat också... det blir ju fest ikväll. ;) Hoppas sanna vaknar snart för hon skulle komma hit med bussen som går nu.. haha men hon sover nog fortfarande...haha

Ikväll så sover Lovisa kvar här. det blir bra det för vi ska kolla på skräck film och jag skiter på mig när jag ser sånt.. och så kan jag inte sova själv. haha

Jenny här också, vi ska ta och fixa allt senare idag. :) ska bli så kul med feeeeeeessssttttttt!

   

puss


äppelpaj

Tjo! Nu sitter jag och jenny i soffan och har pluggat färdigt, vi sitter och är snygga.. haha (ironi) Snart är det Idol och jag är jätte hungrig men vi har ju äppelpaj här hemma så det kommer nog bli bra. Ska snart gå och fixa det har jag tänkt... :/ haha

juste ska försöka lägga upp en skit snygg film på facebook. ikväll., får se om det funkar :)


ve ses puss


skolfoto



skolfoto kom idag.

skoskydd!

Jag och Jennifer idag. super sexiga!








snygging där!

tjo! lång dag!!

Idag så har vi varit ute på brandstationen viktoria. Det var faktiskt väldigt kul men jobbigt. Vi fick rökdyka, hur svettit somn helst och läskigt men det var kul. Jag var så taggad till det så det blav bara roligt. Men jag tor att jag och Jennifer skrek nästan mest av alla där inne i rumet. haha det var helt sjukt, vi såg ingenting så det måste ha sett helt knäpps ut ju. haha.


så här såg vi ut på Smo(skydd mot olykor) det var hur svettigt som helst men skit kul.

Sen så åkte vi upp på stan en liten stund för att titta på en klänning till Jenny. Hittade inget precis men det fanns lite fint. Sen åkte vi hem och lagade mat. det blev taco. Jätte mummsigt, men jag kom på senare att jag tränar på onsdagar så jag fick skynda mig att byta om. Men så sista kvarten på träningen så skjuter en tjej i laget en stenhård boll rakt på min käke, det gjorde ap ont. Jo visst kom det tårar, alltid när jag gör illa mig. Så nu sitter jag och kan typ inte le och är svullen på vänstra sidan av ansiktet. :/ haha

Snart så ska jag gå och fixa mig för sängen. Orkar inte sitta uppe länge till. haha

puss
 


GOD NATT!

   


I have nothing

Hej!

Ligger i sängen nu och är jätte trött. Blir tidigt imorgon, klockan halv 7..NEEJ! jag kommer inte komma upp!

Ikväll blev det idol med chokladbollar, riktigt goda och mjuka...haha

Imorgon händer det grejer. Vi ska Rökdyka på Smo. Vet inte riktigt hur det kommer att gå till men det kommer nog bli kul :D Sen så kanske det händer någonting efter skolan... haha säger inte vad!! :P hihi

Puss!


GRATIS BIO!!!



Bli medlem och du kan få presentkort och biobiljetter + mycket mer. Det är jätte bra. Du kan göra som mig att blogg och få mycket poäng av bara det. Eller besöka hemsidor och skriva i andras gäsböker och bli vän med andra användare av denna sida.

Du kan också värva vänner. Då kan du få mycket poäng.

Så bli medlem + att det kostar ingenting för dig. HELT GRATIS!


your song

Sitter och lyssnar på musik med Jenny. Fast vi ska igentligen plugga men det ska vi nog börja med snart. haha

Idag har det varit jobbigaste dagen. Inte skön alls. Vi fick tillbaka prov imorse och jag fick 1,5 poäng från MVG. suuuuuurt!!! Jag vart inte glad.

Orkar inte skriva mer nu men kommer nog senare. ;)

Puss


ch(i)ao, hej

Är i skolan nu. har lunchrast. Slutar klockan 3 idag tror jag men har bara en lektion kvar. orkar inteeee!!! fast det är ändå en chill lektion för vi ska prata om vår studentskiva och lite till ;) hehe, sen ska vi hem och plugga och äta (godis) + mat. Sen så har jag träning och när jag kommer hem väntar jenny på mig och vi ska bada. :D skönt! hihi

Snart börjar lektionen(klassråd) skriver senare idag.

¡CHAO! puss


when love takes over!

Tjo! Kom för en liten stund sen hem från Ljusdal. Har sutit i en bil i 3 timmar. Lite kul, eller? haha Hade en 3 åring och hund med i bilen. Men slut pratat om det. Helgen har gått sjuuuukt snabbt. Men vi har hunnit festat och tagit lite bilder. haha. kommer upp här snart :) annars kan ni kolla på jennys blogg! Ligger i sängen nu med Jenny som ska bo här hela veckan. Ska bli fett mys!

Snart ska vi fixa oss och gå och lägga oss och kolla på tv.

chao!


sometimes








Tjo! Idag så har jag varit i skolan till 3. Fast igentligen så slutar vi kvart i 4 men så hade vi prov sista timmen, medicinsk grundkurs! Jag var jätte nervös men sen innan provet precis så ville jag bara ha det framför mig och veta frågorna se hur svårt det igentligen är. Och så fick jag äntligen det, ja då var det ju lätt som en plätt. Jag tror att jag skrev det på 10 minuter ;) gött! och då på den tiden som lektionen igentligen skulle pågå så cyklade jag, Sanna och Jenny upp på stan för att hitta en klänning till Jenny. Men nej inte idag heller, vi var inte på bästa shopping humöret någon av oss, så det blev hemmåt snabbt efter. Jenny följde med hem idag. Första gången hon var här, käkade lite glass kollade på idol och pratade! kul kul! Och nu väntar jag på att jenny ska sms:a och säga att vi ska åka till ljusdal imorgon, hoppas hoppas hoppas! Nu ska jag gå och lägga fram lite grejor för imorgon om det blir något. :D

CHAO!


Adam Lambert!

Idag på idrotten hade vi lite olika grejer. Man skulle springa i spåret, springa upp för en trappa på tid(35 meter hög tror jag) och så skulle man springa hinderbanan. Jag gick till hinderbanan med Vicky, vi började och jag vart trött efter första grejen. Det var skit läskig och jätte jobbig. Jag höll på att skita på mig när jag var högst upp på en hög stege. Sen så klättrade jag upp på en hög vägg med hjälp av ett rep och så jag som är klantigast i hela världen ska gå ner och tappar taget och ramlar en anning förtidigt. Sanden nedanför vaer lite ojämn så jag trampade nog lite fel. Det gjorde inte så jätte ont just då. kändes kanske lite då men jag fortsatte. Men sen så började det göra mer och mer ont så jag sa det till min idrottslärare och han lindade om den och  nu gör det åt skogen så himla ont. Det svider som i foten och verker på samma gång. USCH vilken obekväm smärta.



Men en bra sak idag är att jag har fått mina Converse:


Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker bort. :) Yes!!

Nu är det också färdig pluggat till provet. känns som jag kan tillräckligt mycket.

Nu ska jag gå och fixa mig till ikväll. Puss


stukat foten!

Nu blir det plugg! inte kul men måste, ikväll så ska jag bort.
Men kommer nog att berätta om dagens händelser lite mer senare, hoppas jag!

(idol har börjat, JON!)
 
Vi ses


Wayne´s

Hej! Idag är det tisdag. Dagen efter min födelsedag! Mina presenter kommer upp bilder på snart ;)

På torsdag är det prov och jag MÅSTE plugga. Jag fattar ingenting men det får gå ändå.
På Fredag så åker jag till Ljusdal efter skolan. Ska bli dunder. Ska gå och hämta resväskan snart, måste pack lite. Eller inte alls mycket, men så det räcker iaf.

Bilder från igår:



Jenny <3


fikade på Wayne´s..




Sanna <3



SJ

Nu ska jag sova. Eller kanske inte sova men fixa mig iallafall till att sova, är sjukt trött och jag ska nog gå och lägga mig klockan halv 10 på min födelsedag, känns som en bra födelsedag. Har hunnit med det mesta haft det underbart, gråtit av oro och jag vet inte vad(inte precis glädje tårar) och så har jag ju haft lektioner och en underbar lärare som var super gullig mot mig och sa att hela klassen skulle sjunga idas sommarvis bara för att jag heter Ida. haha så söt.
 



Älskar er tjejer!!!



Plugg...

Jag glömde visst en bild på pluggsanna!



Det här är verkligen hon. Så tro inget annat!!!


Idag har hänt mycket, typ det här:








lite av min dag. underbart med er tjejer. Älskar er!! <3<3


<3

Nu har alla gäster åkt hem. det blev inte alls sent. Men alla ska jobba imorgon så lillkusin åkte först, han har börjat skolan nu iår och behöver sova. Sen så åkte alla andra för en stund sen.. jag är super trött men längtar tills imorgon då jag kommer att vakna med sång och presenter., det blir inte precis en överaskning men det är kul ändå.

Jag fick ju lite presenter. Två klänningar men ska nog lämna tillbaka den ena för den passade inte så bra. :/ sen fick jag en sjal och ett linne, lite tallrikar till min samling. 

Nu ska jag gå och lägga mig är så himla trött.




tårta mycket tårta...!

Hej. vaken väldigt tidig. Idag så ska jag döma två matcher..få in lite pengar :) Sen har jag själv match vid klockan halv 2. Det ska bli kul, känns som att jag inte spelat på jätte länge men det har jag ju, men jag längtar iaf.

På vädret som jag kollar på nu så ska det vara sol. men nej inte precis det är regn ute nu, jag gillar inte..!

Ikväll kommer gäster..och igår så gjorde jag tårtan ;) det blir knäcktårta det är inte så himla ovanligt att den kommer på min födelsedag, men det är ju så himla gott.

Nu ska jag gå upp ur sängen och äta frukost framför Disney Channel! ;)


(Idag kommer Jenny hem till Uppsala.♥♥♥)


¡CHAO!


Medicinsk Grundkurs...

Tjo! sitter och pluggar  medici sk grundkurs nu. Super svårt. så himla mycket att hålla koll på. Har prov på tisdag och jag vill såklart få MVG så det är bara att läsa. Kommer inte göra mycket annat idag tror jag om jag inte åker in till stan eller åker och kollar på fotboll. :)
Men då hänger boken med. haha Jag kommer bli helt snurïg av alla symtomer. man ska lära sig och alla latina ord också?!

Jag ska kunna 15 olika symtom utantill. usch vad det här kommer bli jobbigt..

nu ska jag fortsätta med det ¡CHAO!


Ljusdal!

nu är jag sjukt irriterad för jag hade skrivit jätte långt inlägg men nej det bara försvan!!?? åhh

Jag längtar...till imorgon och på måndag och så nästa helg och veckan där efter och helgen därefter... åhh hela den tiden ska jag vara med dig Jenny!! saknar dig Sanna!

<3<3<3


how can I live without you?!

Tjo! första och sista inlägget idag. Jag har inte varit hemma sedan klockan halv 8 imorse då min buss gick till skolan. Efter skolan så hämtade mamma och Sofie upp mig för att åka till stockholm, eller till Täby centrum. Vi lämnade av Sofie på en övningkörnings sak och så åkte jag och mamma in till Täby Centrum. Det var jätte kul önskar att jag kunde fått vara där lite längre.. bara några timmar till. Hittade ett par jeans shorts från ZARA. Älskar den affären, billigt och snyggt. Mamma köpte en massa grejer. fast bara till henne som jag vet. Men på slutet så gick vi inte tillsammans för hon vill gå själv... och jag vet varför... för på måndag händer något speciellt!!! MIN FÖRDELSEDAG!!




Den dagen ska jag göra till den bästa. med hjälp av Sanna och Jenny!!! Vi ska på lunchen gå och äta på Kinaresturang. Sen så får jag presenter och ännu mer presenter... och jag ska bara njuta av dagen.. för jag har sett att det ska bli steeeekkk väder så om de har lovat det måste de hålla det. ;)





Nu ska jag lägga mig och kolla på filmen Nyckeln till frihet. Har sett den förut men vill se den igen.



Jenny nu måste du bli frisk saknar dig som f*n!!! kom till mig♥♥♥♥!!
¡CHAO!


love story

Det har blivigt lite dåligt med inlägg tycker jag, men jag har slutat sent och så träning på det. Och nu stort prov på latin.. yeess!! (eller inte)

Imorgon så ska jag åka med mamma och sanna till täby centrum. Ska bli kul, få köpa lite nytt. Jag ska nog köpa ett par converce, de är så dyra men det är så värt det.




 
bild från i midsommar.

¡CHAO!

(jenny krya på dig)


-

Nu är det september. yes bästa månaden.. eller inte. Fyller år om 5 dagar och jag är faktiskt väldigt förväntans full på vad jag ska få och allt som ska hända. Jag sexton är lite coolt, eller inte.. Men jag har kommit på att jag får bli medlem på alla affärer och jag kommer ju springa runt i alla affärer på måndag och be om att få bli medlem.. haha och så får jag börja övningköra. När jag sa till mamma att hon måste fixa så att jag får börja så sa hon.. -jag tycker inte du ska börja nu vi väntar tills Sofie har tagit och så vill jag inte åka med dig i vinter. Jag blev skit sur men jag ska köra ändå.. med pappa!

Nu ska jag försöka att plugga. Men jag fattar ingenting av engelska läxan så det blir lite svårt.. (jag orkar inte) Har svenska också, ska läsa ut en bok på 3 veckor och jag läser aldrig så nu blir det mycket sena kvällar. :/

Nu ska jag plugga eller vila?! sen är det träning.

¡CHAO!


Vila!

Tjo! trött och jätte hungrig just nu. Fick inte så himla god mat till middag så det blir lite mer kvällsfika. Ikväll så ska jag inte göra någonting... skönt, ingen träning. Idag i skolan så hade vi helt vanliga lektioner, efter så cyklade jag och sanna upp jätte snabbt på stan för att köpa en klänning till mig från vila som jag ska använda på festen hemma hos mig. ;) ska bli skit kul ju!

Nu kom mamma hem så då kanske vi kan fixa lite fika. vi ses



(ska försöka att fixa en bild på klänningen, annars så kommer den med på bilder senare ;)

¡CHAO!


RSS 2.0