Fjätervålen 2010 del 2


..jag och syster i backen...



..detta slängde jag i mig under denna vecka.. inte det godaste men det funkar...



..detta var våran härliga tv som OS-kanalen gick på 24/7...



..utanför värmestugan i solskenet uppe i backen...



..uppe i det där lilla hållet bodde jag och Per, jag hade inte turen på min sida några gånger så mitt huvud fick ta lite stryk..



..jag i backen...



..uppe på en halfpipe vägg...



..jag uppe på väggen...



Fjätervålen 2010 del 1


Mycket snöö!!

Mysiga stugan...

Backen med den härliga kvällssolen på toppen...



kommer mer bilder om en stund...


Fjätervålen 2010

Hello!! Sitter i stugan med lillasyster just nu. Bilderna som jag tänkte lägga ut har fortfarande inte kommit ut, det är på grund av att internet är väldigt segt och då vill inte bilderna hamna i ett nytt inlägg...

Idag är det torsdag, vädret är inte det bästa. Väldigt dålig sikt i backarna men värmen börjar komma. Det var för en stund sedan BARA -8 grader.

OS fortsätter.. Igår tog Sverige GULD i staffet, riktigt bra gjort.. ikväll kanske lite fler medaljer..

Nu ska jag ta och vara lite social med resten av stugan... puss&kram


Från måndagens åkning...


Från igår..

Hallå!! Igår så skrev jag ett inlägg och så när jag var färdig så klickade jag på "spara & publicera" men vad hänte då... jo det blev error på skärmen.. jag blev super irriterad och gav upp. :/ nu när jag loggade in igen så hittade jag inlägget i utkorgen och blev lite gladare men såg nu att det inte är hela inlägget.. :/ buhuu..!!



Skrivet igår kväll:
Nu är jag tillbaka här i bloggen. Internet ville inte fungera förän  nu så det har inte gått att göra så mycket här i bloggen. Nu är jag alltså i fjällen, i fjätervålen, här ska hela sportlovet spenderas, med mycket snowboard åkning och mycket prat och mys i stugan och i backen.

Vi kom fram igår vid klockan tre och då blev det fixa lite med packningen och sen så slänga på sig utekläderna och ta med snowboarden till backen, blev några åk bara. Det är sjukt kallt här så man hinner inte åka mycket innan ansiktet tappar känseln och att liftvakterena börjar klaga på att man ska gå in i värmestugan för att inte få köldskador.. Jag vet inte vad som hänt men varje gång jag ska upp i liften så står samma liftvakt och han pratar alltid med mig.. ingen annan som jag är med eller inte ens den som jag åker upp med i liften.. xD haha Det går Gick lite sisådär.. kändes jätte skumt i början men sen när det blev hyfsat bra så gick det inte bra... haha jag körde rakt in i en snövägg. Skidorna bara flög åt alla olika håll och jag rakt in i en hård packad snövägg.. haha jag bara skrattade när Per kom fram till mig och trodde jag var död... men jag kunde inte röra mig för att jag skrattade så mycket... Nu blir det OS framför tv:n men måste gå och lägga mig lite tidigt för i morgon är det Sverige- Finland hockey(h) jätte bra match.. måste ses men synd bara att den börjar klockan 6 på morgonen.. men stoppar det oss?! NEJ inte alls vi ska upp då :D hehe.

Idag (måndag):
Jag ska snart lägga upp lite bilder från idag. En kall men helt underbart vacker dag. :D puss&kram 


 


Fredag - 15.50

Idga blev det stan. Handlade ovanligt mycket på en snabb runda. Det blev ett par trosor, leggins med skindetaljer, sminkbortagnings grejor, pads, armbands ur och nagellack (brunt). Nu är det packning i full gång. Brädan ska snart till morfar för att fixa så det går bättre i backen.


Jag fick tyvärr hem en jacka igår som jag beställt på internet som är skitsnygg från hm, men den var för liten. :( lite surt, den var verkligen skit snygg och jag blev taggad inför våren och sommaren, kände liksom alla härliga sommarkvällar den kunde fått vara med på men, det blir nog inte så.. :/



från hm 399 kr.. (mycket snyggare i verkligheten)

kommer tillbaka senare. puss&kram


100219 - 09.31

Hello! Ska snart ta mig till stan för att köpa lite grejer till fjällen och bara köpa för att köpa. Sen så ska jag träffa sanna♥ någongstans för att går till skolan och fixa lite estet.

Sen bär det av hem och packa allt det sista för att kunna vara färdig för imorgon, för vi lämnar härligt Uppsala klockan halv 9 på morgonen.. puss&kram


Torsdag - 18.04

Snart ska tränings kläderna på och jag drar till gymmet med laget. Det blir en timmes jobbigt fys. Men efter det brukar man må riktigt bra :D då blir det snabbt hem och kolla på när Anja Persson och Björn Ferry åker kombination och skytte.

Imorgon så blir det nog 12 bussen in till stan och fixa lite grejer, får se hur långt tid det tar sen så ska jag hem och packa färdigt väskan och kolla på hockey.

fix och trix, puss&kram


100218 - 15.02

Hej, sitter hemma i mitt rum och funderar. Ska snart sätta mig och fika med mamma. Skoldagen indag har varit bra. Haft två prov och ena gick väldigt bra och andra lite mindre bra. Nu är det slut med prov och läxor... Har bara några böker som ska läsas men det är inte så farligt. Nu är det nästan sprotlov, inte skola på sju veckor :P åhh åhh!!

nu fika.. puss&kram


Vila i frid!!

Nu mår jag inte bra, inte alls.. Jag fick nyss reda på att vår älskade lilla kattunge som var ett halv år och hade flyttat till mina kusiner är borta. :(

Innan var jag super lycklig för att sverige igår tog sitt andra OS-GULD!! och nu blev det helt plötsligt jätte jobbigt.. usch, jag gillar inte sånt här. ;(


gulligaste min!!


Semmeldagen!!



Nu är semlorna färdiga här hemma. Vi gjorde egna, eller det brukar vi alltid göra. De blir mycket godare om de är hemma gjorda tycker jag. Men det kan ju finnas någonting i det, jag tycker inte om grädde, alla tycker jag är jätte konstig men om det inte är gott ås vill jag inte ha. Jag mår bara illa om jag äter det..

jo, nu tänker säker ni hur jag kan äta då men jag är lite smart och plandar lite (pytte pytte lite) grädda med mandelmassa och det bördet man gröper ur bullen. Då kan man sen lägga i den här röran i groppen i bullen. Och på det så strör vi lite härligt strösocker.. nej nu ska jag ta och duscha efter skidåkningen.. puss&kram


100216 - 17:53

Träningen inställd ikväll så jag tänkte, kanske ska ta och köra lite egen.. inte könaste vädret att springa i men med ett par skidor på fötternar så gå det nog bättre.. Jag har alltså tänkt att gå ut och åka lite längdskidor.. haha inte för att jag är bra på något sätt.

Skolan började 12 idag.. jätte skönt, kom lite sent för att åka med lantisbussen, men varför inte. Jag vill inte precis sitta i skolan i fyra timmar för att det var den ända bussen som jag skulle hinna till skolan innan lektionen började. Lite små lektioner idag, hände i särskilt mycket. Fick en engelska bok jag måste läsa till veckan efter påsklovet... "About A Boy" den verkar helt okej. Sen svenska och då lite prat inför det STORA provet på torsdag och såg på en dötråkig film..

Jo det stora provet närmar sig, jag längtar inte ett dug. Min lärare är bra men hon pratar om det som att det är på liv och död.. jag har en väldig press på mig och vill inte misslyckas precis men hur ska jag klara det. GUD HJÄLP MIG!! (inte för att jag tror på gud men, men) 

nu ska jag ut och stå på skidor. puss&kram


100215 - 17.14


Jag har faktiskt börjat packa lite. Blev så rastlös så kände att jag behövde göra någonting.. så det blev packa.


Läxorna ligger även på sängen och väntar på att jag ska läsa igenom de.


här hittar vi lite av mina smycken..

Nu ska jag fortsätta att packa det jag kan. :D


ONT!!

Min katt gjorde nyss detta på min rygg.. jag vet inte men jag lyckas visst alltid :/





Det gör sjukt ont.. haha xD usch


Watcha say - Jason Derulo


100214 - 19.24

Heej! Jag kom på att om jag skriver en lista på vilka tider jag går i skolan och vad jag ska göra efter skolan så kanske veckan går snabbare och bättre.. hehe alltid bra att prova. Kanske något nytt som fungerar.

Snart så ska jag ta och plocka upp alla 1000 papper som ligger på sängen och golvet i mitt rum.. jag skojar inte, hur mycket som helst och allt är från skolan och man ska kunna allt känns det som. Sen så blir det OS och blåsningen på tv.



Jag har börjat använda en ny hårinpackning.. nu har jag bara använt den två gånger men det känns redan skillnad, den är super bra. Den är till för alla hårtyper och det står att den ska reparera håret om det är skadat och slitet. Sen ska den även ge håret lite liv och glans.. känner att allt stämmer. Riktigt nöjd med det köpet. Produkten kommer ifrån L'ORÉAL PARIS ElVITAL, TOTAL REPAIR 5



puss&kram


Valentine Day

Hej!! Sitter i mitt rum och pluggar vård och omsorg och medicinsk grundkurs.. har suttit här hela dagen, lite tråkigt men bra musik kan ge stämmningen lite glädje och lugn. Jag gillar faktiskt det just nu, jag känner mig duktig när jag pluggar.. jag gör det i alla fall men sen hur det går på proven, det skiter jag i.



Idag är det alla hjärtans dag..något speciell?! nej inte direkt. Känns som en helt vanlig dag.

 
Igår så hade vi en härligt god middag och myskväll med en annan familj.. vi kollade på OS och melodifestivalen.. vad har hänt, det känns onödigt att kolla på det, ingen är bra. :/ Men vi planerade mat och allt vi ska ha med oss upp till fjällen på lördag.. asså på LÖRDAG!! jag längtar så in i norden!! Det ska bli hur kul som helst, direkt när vi kommer fram till stugan så är det bara knyta på sig skorna och ta med brädan sen ut i backen och åka direkt.. SÅ HÄRLIGT!

Jag ska försöka att ta mycket kort på fjällen resan och uppdatera med de varje dag.. men allt kan ändra sig, vi får se..

Jag funderar på att redan börja packa väskan, typ börja nu. Det är så kul att göra det, jag får den här känslan av att åka bort, och det är just det jag ska också så varför inte kunna får den nu?! hihi



(pakningen till grekland -09)






nu ska jag ta och stoppa pluggandet och sätta mig och fika med min älskade familj, mormor och morfar. All kärlek till er idag!!

GRATIS BIO HÄR!!

Jag är medlem i Gratis Bio för att fixa enkla poäng och för det få presentkort till affärer som nelly.se HM, Ica... mm.



Bli medlem du också för att samla in egna poäng till presentkort.

Du får 50 poäng direkt när du registrerar dig, och om du registrerar dig HÄR och skriver mig som referens(står redan i ett fält) får du ytliggare 25 poäng direkt när du registrerar dig. Varför inte? Du gör inte av med någongting själv..!! PROVA!

puss&kram


ÄLSKA




100213 - 16.07

Idag har jag varit hos morbror och fixat Internet till nästa vecka när vi ska vara uppe i fjällen. Jag längtar super mycket, och nu är det bara en vecka kvar. Vi har nog precis kommit fram om exakt en vecka. Då ska jag åka från när liftarna öppnar vid halv 10 till när de stänger vid halv 5. :D åhh det ska bli helt underbart.. fast nu känns det som att jag har glömt bort hur man åker men det kommer nog fram när jag får på mig allt :P

Så det kommer nog att bli lite bilder och uppdateringar varje eftermiddag/kväll. :D Nu ska jag ta och bädda rent i sängen.. snart ska vi äta middag med trevligt folk.. puss&kram


VINTER OS VANCOUVER!!

HEEJ! Sitter och kolla på Vinter-OS, det är repris från nattens invigning.. och det blev precis att fiasko av det.. haha det vart något tekniskt fel på sen när de skulle tända lite eld. :D haha

Jag har även komma och tänka på hur roligt programet som tv4 visade för några år sedan var.. "Hem till Midgård" haha!!


Men OS i vancouver, veckans höjdpunkt och kanske till och med årets!!! Sport är alltid sprot.. går inte att sluta älska.



Nu ska jag ta och städa ännu mer en vad jag redan har gjort.. puss&kram


100212 - 17.47

  



Sitter med ansiktsmask i nu.. kan knappt röra min näsa för det har stelnat nu.. haha ska snart ta och tvätta bort den :D Ikväll blir det kolla lite tv med familjen och äta gott. :D Nej nu är det lite obehagligt.. haha puss&kram


DAGENS HISSAR OCH DISSAR!!





Super diss?!? blått hår, ska jag gråta eller skratta?! absolut en sommar färg.. passar inte in här i vinterns mörker alls!!! xD


Alla ♥-dag närmarsig med storm steg.. och vad ska man köpa?? svårt och jobbigt, vill ju inte precis vara sämst!!



Wayne´s coffee?! Hallon & mango smoothie. Vart finns mangon i denna härligt friska dricka??!



New Yorker?? gjorde största mistaget att ens gå in... röra röra!!



RIFIFI - kanske dags att sätta ett namn som folk kan uttala?! (en hiss för maten där!!)







Sannas mobil.. fungerar i alla väder.. kommer den lägga av någon gång?? svar: NEJ!!




Underbart.. Coach tejp.. fungerar i alla lägen på denna, om inte så kör vi med silvertejpen!!





Vinter OS- Vancouver 2010. Start idag!! Heja Sverige!!!

Dagens hiss och diss av Ida, Sanna & Jenny!!


NU ÄR JAG LYCKLIG IGEN!!


100210 - 17.12

Hello! Jag sitter och kollar på lite skor och kläder. Jag har verkligen fastnat för ett bra super coola skor men blir lite osäker om jag vågar beställa från internet.. men men det visar sig. Har även hittat lite kläder på internet som vill beställas men är kanske inte rikaste personen..

Ikväll så blir det lite bandy tittande.. Sirius spelar hemma ikväll så det blir det. 



Morgon dagen får gå som den går.. men jag säger bara: "jag mår illa när jag tänker på den". Puss&kram 

100209 - 18.01

Heej! Idag är det tisdag och jag är super trött. mitt huvud hänger ner, väger hur mycket som helst men så är det träning :D haha det går inte att missa.

Imorgon så är det först
- matte prov
- tandläkaren
tillbaka till skolan
- idrotts prov
lunch
- datakunskap
- sjukhuset och kolla örat.

mycket händer där. Och jag gillar ingenting av det.



När jag kom hem från skolan idag så var jag så osäker över vaccinationen för TBC så jag ringde sjukhuset... haha Jag pratade typ tjugo minuter med en jätte gullig och snäll person. Hon förklarade och jag frågade typ hundra frågor... nu tror jag att allt är klart för mig hur det går till. Och jag bara sitter och glor på min underarm där knölen ska pluppa upp. haha men ingenting händer. Men det kan hända imorgon :P JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

men tror ni på det? inte jag.

nu ska jag ta och vila. Inget att plugga på ikväll så det är skönt(jag kan redan proven "NOOT"). Puss&kram


dödens vecka

Hej!! Nu mår jag inte bra.. jag vill bara bort från den här världen, ingenting känns riktigt okej. utom att det är sportlov om en och en halv vecka typ, men det tänker mna inte på den här otroligt jobbiga vecka. Det kommer bli mycket tårar och skrik från mig. Jag har verkligen suttit och fruktat denna vecka och nu är den här.. varför kan man inte bara spola förbi alla dumma och jobbiga saker som man MÅSTE göra i livet. 

Ni undrar säkert varför jag sitter och babblar om det här men den här veckan är verkligen inte okej.. Idag så var jag med skolan till Akademiska för att ta TBC-prov. USCH och FY säger jag bara. Såklart så kom tårarna innan jag änns hade kommit in till sjuksköterskan som skulle ta sprutan på mig. Och jag kunde inte stoppa det. Väldigt jobbigt med tanke på att hela klassen var där och såg det (ännu värre). När jag väl kommer inte så går det väldigt snabbt och jag tror att om jag kommer ihåg rätt så skrek jag till lite. Det gjorde verkligen ont, jag skojar inte. Men det tyckte visst ingen annan. :/

Och det var ju som sagt bara provet. På torsdag ska jag ta själva sprutan. Jag vill verkligen inte. Usch ta bort mig från den här världen för ett litet tag.

Och lite på allt det här så är det tandläkarbesök på onsdag. Skojar den här veckan med mig eller? jag klarar inte va de två hemskaste sakerna i hela världen på en och samma vecka :(

nu har jag onte i magen också.. :( ha det bra gott folk. puss&kram


Söndag 11.36

Hello! sitter med massor av papper om idrott och hälsa.. :/ jobbigt. Måste kunna provet på onsdag. :D 

Jag måste säga att jag är inte lite nervös/rädd tills imorgon, få någon skum sprut in i underarmen.. :/ det låter läskigt. Det händer inte mycket mer imorgon. 

Ikväll ska jag med familjen på middag till Kajsa för att fira henne på 19-årsdagen. Nu blir det tillbaka till pluggandet och NOLIFE!! 


Relaxdag

träning inställd. väldigt tråkigt :( onödig laddning där.. :/ nejdå det var väldigt skönt, avslappnande. Nu tror jag att jag ska köra lite relax dag, med ansiktsmsk och hårinpackning. puss&kram


laddar!!

Sitter nu och dricker en hallonsmoothie och lyssnar på thevoice och pluggar idrotts teori. Snart träning.. puss&kram




100206 - 11.13

Hej!! sitter nu och tänker lite på att jag måste plugga idag. Har matte prov, idrotts prov(teoretiskt) svenska prov..  säkert massa mer innan sprotlovet. Men det är de jag börjar med känner jag. 

Ikväll är det melodifestivalen. Hoppas på bra låtar, kanske vinnar låten :D innan det är det träning. nu ska jag ta mig till pluggandet. puss&kram
  


Robbie Williams - Angels


100205 - 15.37

Hej. sitter och funderar på mitt rum just nu.

Engelskan gick helt okej. Vi hade tid på oss och jag klade den med 6 sekunder. :D nöjd sen så har vi börjat på ett musik projekt som kommer bli galet!! haha

puss&kram


Torsdag - 17.22

Sitter i mitt rum i väntan på mat. Jag har hunnit baka lite och så har jag sett film.. chill eftermiddag. Ikväll träning, sen made in sweden. Imorgon fredag, CHILL!!! puss&kram  


100204 - 12.31

Hej, sitter och väntr på svenska lektionen ska börja. Nu kom läraren, sen är det engelska efter, sen hem... då blir det baka kladdkaka och plugga engelska. puss&kram


100203 - 17.46

Hej! Ligger hemma i sängen och har precis gjort färdigt dataläxa till skolan och nu ligger jag och kollar på ph-bloggar. Jo nu har jag sett alla paradise avsnitt, jag har inte missat ett enda och det kan man inte heller göra. Det är slut nu och jag kommer att sakna det... Och om ni fråga mig så var det HELT FEL som vann hela tävligen, jag hejade på Kristofer hur mycket som helst men nej nej inte det... :(

Nu ska jag ta och kolla på Mästarnas Mästare - Repris puss&kram

KRYA PÅ DIG ÄLSKADE VÄN!!!


Onsdag 12.32

Hello!! Sitter i skolan och har datakunskap. Har precis kollat på de två första final avsnitten i paradise hotell. nu börjar lektionen.. puss&kram


Innebandyproffs NÄSTA!











Kanske, kanske inte?





Nära dödenupplevelse!!

Nu ska ni få höra vad jag och sanna var med om igår.. jag fick en nära dödenupplevelse + en hjärtattack.

Vi var på stan och hade lämnat cyklen mot en husvägg. När vi sakta går till cykeln för att cykla tillbaka till skolan så smäller det till. Från taket som är kanske tio meter högt rasar det istappar, rakt ner på sannas cykel. Vi skrek och blev livrädda. Tänk om vi hade gått lite snabbare så kanske vi skulle vara döda nu.. :/ shit vad läskig tanke :S

puss&kram (kommer tillbaka snart)


100201 - 15.49

Hej!! Står och äter fil med flingor nu. Man blir hungrig efter en dag i skolan. Ikväll så blir det åka med familjen till farfar för att fira honom på hans födelsedag, men innan det så måste Ida plugga engelska, mycket engelska.

puss&kram


RSS 2.0